06 / 05 / 2024

Benzin ve motorin fiyatlarında ÖTV indirimi!

Benzin ve motorin fiyatlarında ÖTV indirimi!

Son günlerde döviz kurlarında gerçekleşen düşüşün ardından üst üste zamlanan benzin ve motorinde ÖTV düzenlemesine gidildi.



Döviz kurlarında meydana gelen düşüşün ardından benzin fiyatlarında 1.63 lira, motorin fiyatlarında ise 1.65 lira tutarında indirime gidildi.

Sputniknews'de yer alan habere göre;  döviz kurlarındaki düşüşün ardından son dönemde artan benzin ve motorinde ÖTV düzenlemesi yapıldı.

Benzin ve motorin fiyatlarında ÖTV indirimi!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları (EPGİS) tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"24/12/2021 tarihinde geçerli olmak üzere benzinde 1.63, motorinde 1.65 TL/LT indirim gerçekleşmiştir. İndirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır."

Benzin ve motorin fiyatlarında ÖTV indirimi!

Akaryakıt fiyatlarında yeni dönem başlıyor!

Akaryakıt fiyatlarında büyük indirim bekleniyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön