28 / 04 / 2024

Benzin ve motorinde dev zam dalgası devam ediyor! Bu gece de geliyor

Benzin ve motorinde dev zam dalgası devam ediyor! Bu gece de geliyor

Doların durmayan yükselişi sonrasında olan yine akaryakıta oldu. Benzin ve mazota dün gelen dev zammın ardından yeni bir zam haberi daha geldi. Bu sabah akaryakıt almaya gidenler istasyonlardaki tabelalardaki rakamları görünce şaşkına dönmüştü.



Benzin ve mazota gelen son zamlar vatandaşa adeta "kabusu" yaşattı. Bir yılda yüzde 200'ü bulan zamlar sonrasın benzin ve motorin fiyatları 25 lira sınırına dayandı. 19 Mayıs 2021'de 6 lira 53 kuruş olan motorin fiyatı 27 Mayıs 2022'de 23,44 oldu. Benzin ise geçen yıl 7 lira 15 kuruşken bu sene 24 lirayı aştı.

Benzin ve mazota dün gelen zamlardan sonra yeni bir zam haberi daha geldi. Bu geceden itibaren benzine 70 kuruş motorine 97 kuruş zam geleceği öğrenildi. 28 Mayıs 2022'den itibaren geçerli olacak yeni fiyatlara göre benzin 25 lira olacak. Motorine gelecek zam sonrasında fiyat 24 lira 40 kuruş olacak. 

LPG ise akaryakıt istasyonlarında 11 lira 62 kuruştan sürücülere satılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön