15 / 05 / 2024

Benzin ve motorine indirim! Rüzgar tersine döndü!

Benzin ve motorine indirim! Rüzgar tersine döndü!

Dünya genelinde son dönemde brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş giderek hızlanırken bu düşüşün Türkiye'de de benzin ve motorin fiyatlarında indirime dönüşmesi bekleniyor.



Brent petrol ve döviz kurundaki hareketlilik sebebiyle devamlı olarak değişen akaryakıt fiyatları, araç sahipleri başta olmak üzere milyonlarca vatandaşın gündemini oyalıyor. Küresel çapta yaşanan ekonomik gelişmelerden direkt olarak etkilenen akaryakıt fiyatlarının güncel durumunu öğrenmek isteyenler, arama motorlarına çevrilerek araştırmalarını akaryakıt fiyatları 12 Aralık Pazartesi terimleriyle devam ettiriyoru. Peki Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi, indirim var mı? Benzin ve motorin fiyatı kaç TL oldu?

İbre tersine döndü 

Son dönemde brent petrolde yaşanan dalgalanma sonrası fiyatlarda düşüş sürerken fiyatlar son bir yılın en düşük seviyelerine yaklaştı.

Altın, dolar fiyatları etkiler mi?

Benzin ve motorine indirim! Rüzgar tersine döndü!

Altın düştü, dolar yükseldi akaryakıt fiyatlarını etkiledi: 

Bugün 75 dolara kadar düşen brent petrolde düşüşün sürebileceği belirtilirken, piyasaların önümüzdeki günlerde alınacak kararlardan etkileneceği belirtiliyor..

RUSYA ÜRETİMİ KISITLAYABİLİR

Rus yetkililer ise dünyanın en büyük enerji ihracatçısı olan Rusya'nın üretimi kısabileceğini ve G7 ülkeleri tarafından kabul edilen Rus ihracatına getirilen tavan fiyat sınırını uygulayan herhangi bir ülkeye petrol satmayı reddedeceklerini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön