06 / 07 / 2024

Benzin ve motorine indirim! Rüzgar tersine döndü!

Benzin ve motorine indirim! Rüzgar tersine döndü!

Dünya genelinde son dönemde brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş giderek hızlanırken bu düşüşün Türkiye'de de benzin ve motorin fiyatlarında indirime dönüşmesi bekleniyor.



AB YAPTIRIM UYGULAYACAK MI?

Avrupa Birliği'nin Rus petrolüne yönelik yaptırımları ve buna bağlı fiyat sınırı konusundaki belirsizliğin fiyatlardaki dalgalanmayı yüksek tutarken, yaptırımların şu ana kadar küresel piyasalar üzerinde sınırlı bir etkisi olduğunu belirtti.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN FLAŞ KARAR

Suudi Arabistan Enerji Bakanı da pazar günü yaptığı açıklamada, Avrupa'nın yaptırımlarının ve tavan fiyat uygulamasının etkisinin henüz net bir sonuç vermediğini ve uygulamanın hala belirsizliğini koruduğunu söyledi.

Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi, indirim var mı?

Benzin, motorin veya LPG fiyatlarında şu an için bir indirim veya zam açıklaması yapılmadı. Akaryakıtta indirim son olarak benzin fiyatına yapılmıştı. Buna göre benzin fiyatına 10 Aralık Cumartesi günü 75 kuruşluk indirim gerçekleşmiş, motorin fiyatında ise bir değişim olmamıştı.

Benzin ve motorin fiyatı ne kadar? Güncel son durum

Akaryakıt fiyatları 12 Aralık Pazartesi şu şekilde:

İstanbul

Benzin ve motorine indirim! Rüzgar tersine döndü!

Anadolu Yakası benzin fiyatı: 17,40 TL

Anadolu Yakası motorin fiyatı: 21,11 TL

Avrupa Yakası benzin fiyatı: 17,39 TL

Avrupa Yakası motorin fiyatı: 21,09 TL

Ankara

Benzin fiyatı: 17,56 TL

Motorin fiyatı: 21,26 TL

İzmir

Benzin fiyatı: 17,56 TL

Motorin fiyatı: 21,34 TL

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Aralık 2022 tarihinde saat 23.55'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.63 Türk Lirası, euro 19,39 Türk Lirası, altının gramı ise bin 68 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş gram altın için Cuma gününü işaret etti! 'Dikkat!'

Benzine çifte indirim müjdesi! Şoförler bayram etti!

Asgari ücret beklentisi belli oldu! Bakanlık resmen açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön