08 / 05 / 2024

Benzine şok zam! Şoförlerin sevinci uzun sürmedi!

Benzine şok zam! Şoförlerin sevinci uzun sürmedi!

Akaryakıt fiyatlarına geçtiğimiz günlerde gelen 63 kuruşluk indirim çok da uzun sürmedi benzin fiyatlarındaki hareketlilik devam edecek gibi görünüyor.



Araç sürücüleri ve araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarını ilgiyle takip ediyorlar. Brent petrol ve döviz kuruna bağlı olarak şekil alan benzin ve motorin fiyatlarına geçtiğimiz günlerde 63 kuruş indirim gelmişti. Benzine gece yarısı zam geleceği konuşuluyor.

Akaryakıt fiyatlarına geçtiğimiz günlerde gelen 63 kuruşluk indirim çok da uzun sürmedi benzin fiyatlarındaki hareketlilik devam edecek gibi görünüyor. Güncel akaryakıt fiyatlarını sizler için düzenledik..

BENZİNE 80 KURUŞ ZAM GELECEK

Benzine şok zam! Şoförlerin sevinci uzun sürmedi!

Benzin fiyatına dün gelen 63 kuruşluk indirimim fazla uzun sürmedi fiyatlar gece yapılan zamla birlikte 80 kuruş ekleneceği öğrenildi. Zamlardan önce litre fiyatı 18.9 TL’den satılan benzinin 19.7 TL olması bekleniyor. Motorin fiyatında bir değişiklik beklenmiyor.

12 OCAK AKARYAKIT ÜCRETLERİ


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön