23 / 07 / 2024

Benzine zam var mı? 13 Temmuz benzin, motorin ve LPG’ye zam var mı?

Benzine zam var mı? 13 Temmuz benzin, motorin ve LPG’ye zam var mı?

Benzin fiyatları, araç sahipleri tarafından sıklıkla kontrol ediliyor. Sürücüler gün gün akaryakıt fiyatlarına zam gelip gelmediğini öğrenmek istiyor. İşte detaylar!




Benzine zam var mı, 13 Temmuz Çarşamba motorin ve LPG'ye zam geldi mi? soruları sürücüler tarafından soruluyor. Küresel piyasalarda yaşanan hareketlilik petrol fiyatlarını bir aşağı bir yukarı çekiyor. Bu gelişmelerle akaryakıt fiyatlarında doğrudan etkileniyor. Geçtiğimiz günlerde motorin grubunda 2 lira 10 kuruş indirim yapıldıktan sonra 81 kuruş fiyat artışı yaşanmıştı.

Benzine zam var mı? 13 Temmuz benzin, motorin ve LPG’ye zam var mı?

Araç sahipleri bugün akaryakıta zam yapılıp yapılmayacağını sorguluyor. 13 Temmuz Çarşamba benzin fiyatları merak konusu oldu. Benzin, motorin ve LPG'ye zam var mı? 13 Temmuz'da mazota zam yapılacak mı? İşte güncel akaryakıt fiyatlarının ne kadar olduğu ve merak edilen soruların ayrıntılı yanıtları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön