05 / 05 / 2024

Bera Otel Helal Sertifikası aldı!

Bera Otel Helal Sertifikası aldı!

Tüm kalite belgelerini elinde bulunduran şirket, hizmet sektöründe tüketilen gıdaların "Helal Uygunluk Belgesi" çalışmalarını tamamlayarak alanında TSE tarafından "Helal Uygunluk Belgesi" verilen ilk firma oldu...



Kombassanın turizm sektöründe faaliyet gösteren markası Bera Otel, sektöründe bir ilke daha imza attığını açıkladı. Verilen bilgiye göre turizm alanında sahip olunması gereken tüm kalite belgelerini elinde bulunduran şirket, hizmet sektöründe tüketilen gıdaların "Helal Uygunluk Belgesi" çalışmalarını tamamlayarak alanında TSE tarafından "Helal Uygunluk Belgesi" verilen ilk firma oldu. 


'Alternatif turizm' Çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Genel Müdür Yücel Yavuz, misafirlerinin üzerinde durduğu en önemli konulardan birisinin gıda maddeleri olduğunu belirterek şunları söyledi: ' Misafirlerimize alternatif turizm' konseptinin gereklerini en uygun şartlarda sunan otelimiz bu belge ile hizmet çıtasını yüseltmiş ve tescillemiş oldu. Ayrıca Bera  Ankara  ile büyümeye de devam ediyoruz." 


Bugün Gazetesi 


Geri Dön