18 / 05 / 2024

Bera Otel Helal Sertifikası aldı

Bera Otel Helal Sertifikası aldı

Tüm kalite belgelerini elinde bulunduran şirket, hizmet sektöründe tüketilen gıdaların "Helal Uygunluk Belgesi" çalışmalarını tamamlayarak alanında TSE tarafından "Helal Uygunluk Belgesi" verilen ilk firma oldu...

Türkiye'deki helal otel sayısı artacak!

Helal turizme ilgi giderek artıyor. Türkiye bu kapsamda helal şehir otellerinin yapımına da hız verdi. Turizm Bakanlığı da sektörün büyümesi için harekete geçerek ‘Helal Turizm Strateji Planı’ hazırlıyor. 

Tayland'ın ilk helal oteli El Meroz açıldı!

Bir yılda yaklaşık 30 milyon yabancı turist ağırlayan Tayland'da, ilk helal otel açıldı. Dört yıldızlı olan otelde oda fiyatları 116 dolardan başlayıp 1445 dolara kadar çıkabiliyor.

Dünyadaki 300 helal otelin yarısı Türkiye’de bulunuyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Çokcevik, dünya genelinde 300’e yakın helal konseptli otel olduğunu, bunun yarısının Türkiye’de bulunduğunu söyledi.

Bulgaristan'lı turizmciler helal otel konseptine geçti!

Ekonomik otel fiyatlarıyla Türklerin ilgisini çekmeye çalışan Bulgaristan iki günde Schengen vizesi vermeye başladı. Kış turizminde yıldızı parlayan ülke, yaz turizminde çıtayı yükseltmek için 'helal otel' konseptine geçti.

Bulgaristan Türk turistler için helal otel sistemi hayata geçirdi!

Kış turizminde ekonomik otel ücretleriyle büyük patlama yapan Bulgaristan, yaz turizminde Müslüman turistleri de bölgeye çekmek amacıyla yeni uygulamalar başlattı.

Bera Ankara'ya Yılın Turizm Yatırımı Birinciliği

Bera Ankaıa'ya bir ödül daha. Ekovitrin Dergisinin gerçekleştirdiği "Yılın Starları Anketi"'nde, 'Yılın Turizm Yatırımı' dalında birinciliği Kombassan Holding bünyesinde "HELAL HİZMET' anlayışıyla faaliyet gösteren Bera Ankara kazandı.

Bera Alanya, bu yıl 200 bin kişiyi konuk edecek!

KONYA Bera Oteller Grubu üyesi Bera Alanya, yatırımlarını hızlandırdı. Otel, yenilenen konseptiyle bu yıl 200 bin misafir ağırlamayı hedefliyor.

Bera Ankara Otel ödül aldı!

Bera Ankara Otel, Asya ülkeleri turizmcilerinin referans olarak kabul ettiği www.lianorg.com sitesinden ödül aldı. Bera Otel, Kombassan Holding bünyesinde Aralık 2013'ten bu yana "Helal Hizmet" anlayışıyla faaliyet gösteriyor.

Caprice Gold mağdurlarından helal otel iddiası!

Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold adını verdiği devremülkünden daire alıp mağdur olanlar, şimdi de haklarına karşılık kendilerine “helal otel” adlı projeden daire pazarlanmaya çalışıldığını söyledi. Mağdurlar, “Bu bize Fadıl Akgündüz’ün yeni bir oyunu.” dedi

Caprice mağdurları: Fadıl Akgündüz şimdi de helal otel pazarlıyor

Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold adını verdiği devremülkünden daire alıp mağdur olanlar, şimdi de haklarına karşılık kendilerine “helal otel” adlı projeden daire pazarlanmaya çalışıldığını söyleyerek şaşırttı.

Türkiye'nin ilk Helal Uygunluk Belgesi Bera'ya verildi!

Kombassan Holding'in turizm alanında faaliyet gösteren şirketlerinden Bera Ankara, turizm sektöründe Türkiye'nin ilk "Helal Uygunluk Belgesi"ni aldı. Holding'in Bera Oteller Zinciri 'nin 4 halkası bulunuyor.

Konyalı mobilyacılar seminerde buluştu!

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerine yönelik geniş kapsamlı bir seminer düzenledi. 11-14 Eylül 2014'de 7.'si düzenlenen seminerde üyeler Alanya Bera Otel'de konakladı...

Helal turizm, sektörden yüzde 40 hızlı büyüyor!

Tatil yapmak isteyen muhafazakâr kesimin İslamî seçenekler araması ‘helal otel’ kavramını ortaya çıkardı. Alternatif olarak da adlandırılan otellerde TSE ölçütlerine göre, gıda ve temizlik maddelerinde İslamî kurallara uygunluk şartı getirildi.

Bera Otel Helal Sertifikası aldı Haberi

Bera Otel Helal Sertifikası aldı

Kombassanın turizm sektöründe faaliyet gösteren markası Bera Otel, sektöründe bir ilke daha imza attığını açıkladı. Verilen bilgiye göre turizm alanında sahip olunması gereken tüm kalite belgelerini elinde bulunduran şirket, hizmet sektöründe tüketilen gıdaların "Helal Uygunluk Belgesi" çalışmalarını tamamlayarak alanında TSE tarafından "Helal Uygunluk Belgesi" verilen ilk firma oldu. 


'Alternatif turizm' Çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Genel Müdür Yücel Yavuz, misafirlerinin üzerinde durduğu en önemli konulardan birisinin gıda maddeleri olduğunu belirterek şunları söyledi: ' Misafirlerimize alternatif turizm' konseptinin gereklerini en uygun şartlarda sunan otelimiz bu belge ile hizmet çıtasını yüseltmiş ve tescillemiş oldu. Ayrıca Bera Ankara ile büyümeye de devam ediyoruz." 


Bugün...