05 / 05 / 2024

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.



 

Turizmde yeni projeler geliyor

Yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen turizm sektöründe yeni projeler hayata geçireceklerini kaydeden Efe Bezci, “Ankara dışında da gayrimenkul yatırımlarımızı artırarak devam ettireceğiz. Besa Grup olarak 2017 yılına kadar tüm yatırımlarımızı başkentimiz Ankara'ya yaptık. 50 yıllık deneyimimiz ve son 3 yılını geceli gündüzlü proje çalışmalarına adadığımız The BO Viera ile Bodrum'daki ilk projemizin çalışmaları devam ediyor. İstanbul'da ise şu anda Zorlu Center'da bir ofisimiz bulunuyor. İlerleyen zamanlarda İstanbul'da da gerek gayrimenkul gerek farklı sektörlerde birtakım projeler gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Ülkemiz, cazibe merkezi

Yaptığı açıklamada, Türkiye'nin cazibe merkezi olacağına değinen Efe Bezci sözlerini şu şekilde tamamladı: “Geleceğe dair büyük umutlar besliyoruz. Bu ülkeye yatırım yapan kaybetmez. Biz onlarca yıldan beri tüm kriz dönemlerinde bu bilinçle hareket ederek yatırımlarımızı aralıksız sürdürdük.”

The BO Viera'da yaşam Temmuz'da başlıyor!

Şule Alp, BESA Pazarlama Direktörü oldu!

Bodrum’da gayrimenkul fiyatları katlandı!


Geri Dön