27 / 05 / 2024

Besler, inşaat sektöründe markalaşacak!

Besler, inşaat sektöründe markalaşacak!

MALATYA'da 1981 yılından bu yana ticaret hayatında faaliyette olan ve bölgesel ölçekte çalışmalarını sürdüren Besler Anonim Şirketi, sürdürdüğü kaliteli hizmet anlayışı ile verilen değer ile günümüzdeki seviyelere ulaştı...



Besler Anonim Şirketi, sürdürdüğü kaliteli hizmet anlayışı ve verilen değer ile günümüzdeki seviyelere ulaştı. 


MALATYA'da 1981 yılından bu yana ticaret hayatında faaliyette olan ve bölgesel ölçekte çalışmalarını sürdüren Besler Anonim Şirketi, sürdürdüğü kaliteli hizmet anlayışı ile verilen değer ile günümüzdeki seviyelere ulaştı. Sektörde kurumsal değerleri tamamlamış olduklarını ifade eden Besler A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Duyar gücünü geçmişten gelen tecrübe ve çalışma disiplini ile sağlam temeller üzerine oturtarak devam ettiklerini önemle belirtti. 


Çalışmalarını anlatan Besler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Duyar, güçlerini geçmişten gelen tecrübe ve çalışına disiplini ile sağlam temeller üzerine oturtarak devam ettiklerini söyledi. İnsanın doğayla birlikte rahat yaşaması için projeler ürettiklerini vurgulayan Duyar, yaşamı kolaylaştıran konutlar hayata geçirdiklerini belirtti. Mustafa Duyar '"İcatları doğuran ihtiyaçlardır' deyimiyle çalışmalarımızı üretirken; olanı değil olması gerekeni bulmak için çalışıyoruz. 

Finansman ile insan kaynaklarını daha verimli kullanmak ve geleceği önceleyen hizmetleri sağlamak için Ar- Ge departmanımız ile yaptığımız çalışmalarımızla şirketimizin dönemin önde gelen, geleceğe güven veren markası olması yolunda projeler ile markamızı güçlendiriyoruz" diye konuştu. 


Geçtiğimiz yılın şirketleri için oldukça iyi bir yıl olduğunu vurgulayan Duyar, "İnşaat sektörü adım atmamızın üzerinden kısa bir süre geçti. Ancak tüm bunlara karşın Malatya'nın inşaat sektörünün ağırlıklı olduğu Fahri Kayahan bölgesinde ilk aşamada 224 dairelik bir proje ile başladık. 


Bu projeyi sürdürürken dürüst, kaliteli, hizmet odaklı çalışma prensibi ile müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk. İnşaat sektöründe marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" açıklamasını yaptı. "Teknoloji ilke kaliteyi birleştirerek daha yaşanılası ve konforlu konutlar üretiyoruz" ifadelerini kullanan Duyar, "Projelerimizi hayata geçirirken kaliteden asla taviz vermiyoruz. Çünkü her şeyden önemlisi insan hayatıdır. Bunun farkında olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlerleyen yıllarda hedefimiz sunduğumuz bu kaliteli proje ile geleceğe adımızı bir marka olarak taşımak" dedi. 


Ticari Hayat 


Geri Dön