27 / 04 / 2024

Beyaz City AVM'de 115 bin TL'ye dükkan!

Beyaz City AVM'de 115 bin TL'ye dükkan!

Beylikdüzü'nde inşa edilen Beyaz City AVM'de yer alan dükkanların fiyatları 115 bin TL'den başlıyor



Beyaz İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Beyaz City projesinde yer alan alışveriş merkezinde 121 dükkan yer alıyor. Yaklaşık 80 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahip olan projenin 18 bin metrekarelik kısmı alışveriş merkezi olarak tasarlanıyor.

Alanları 24 metrekare ile 544 metrekare arasında değişen dükkanların fiyatları 115 bin TL'den başlayıp, 2 milyon TL'ye kadar çıkıyor. 15 Haziran'a kadar sürecek olan kampanyada yüzde 30 peşinatla, 36 aya kadar yüzde sıfır faiz oranıyla uygun ödeme koşulları sunuluyor. Aylık taksitler 2 bin 236 TL'den başlıyor.

Beyaz City AVM toplam 3 kat oluşmakta olup ilk katı market katı , teknoloji marketleri vb. alanlara, zemin katta marka mağazalara satılmak üzere tasarlanıyor. AVM'nin 1. katında ise fast food katı mevcut olup burada restorantlar dışında 3 adet sinemayı da içinde barındırıyor.

Projede iki kat otopark dönüşümlü olarak AVM ve konut alanları arasında kullanılacak, böylelikle yaklaşık 18 bin metrekare alana sahip kapalı otoparkın tamamı kullanıma hazır olacak. AVM'nin etrafındaki yolların bulvar olması ve çekme mesafelerinde oluşturulacak açık otoparklarla desteklendiğinde otopark sorunu olmayan nadir alışveriş merkezleri arasında yer alıyor.

Kameralı güvenlik sistemleri, yangın söndürme sprinter bağlantıları, ortak alanlardaki aydınlatma sistemleri vb. alışveriş merkezinin gereksinim duyduğu tüm bağlantılar ve dekorasyonlar AVM yönetimi tarafından  gerçekleştirilecek.

Beyaz City Alışveriş Merkezi'nin Eylül ayında açılması planlanıyor.


0212 871 29 29

www.beyaz-insaat.com

[email protected]


Geri Dön