16 / 05 / 2024

Beykonak Evleri görücüye çıktı! 950 bin dolara!

Beykonak Evleri görücüye çıktı! 950 bin dolara!

Firma: EA İnşaat

Proje: Beykonak Evleri

EA İnşaat'ın yeni projesi olan Beykonak Evleri projesinin lansmanı bugün yapıldı. Projede ev fiyatları 950 bin dolardan başlıyor



İnşaat sektörünün dinamik ve inovatif oyuncusu EA İnşaat, farklı ve sıra dışı projeleriyle gayrimenkul sektöründeki hızlı yükselişini sürdürüyor. 

EA Group bünyesinde kurulan ve Kartal Kule ile ilk projesine imza atan  EA İnşaat  şimdi de Beykonak Evleriyle İstanbullular’ı huzurlu bir yaşama davet ediyor. 

EA Group Yönetim Kurulu Başkanı Ekim Alptekin ve EA İnşaat Genel Müdürü Hakan Gümüş’ün evsahipliğinde Bebek Chilai’da gerçekleşen basın buluşmasında tanıtımı yapılan  Beykonak Evleri  projesi Anadolu Hisarı Otağtepe’de yer alıyor. 

İstanbul’a değer katma vizyonuyla İstanbul’a yatırım yapmaya devam eden EA İnşaat, yeni yaşam merkezi sakinlerine Boğaziçi’nde rafine zevklerle yaratılan, klişelerden uzak, abartısız ama eksiksiz bir hayat vaat ediyor. Beykonak Evleri, Boğaz’ı çatılar üzerinden değil, yeşil bir örtü üzerinden seyrediyor. 

Toplantıda bir konuşma yapan EA Group Yönetim Kurulu Başkanı Ekim Alptekin; EA İnşaat olarak Beykonak Evleri projesiyle şehrin tam kalbinde yemyeşil bir doğanın verdiği huzuru, yeşille İstanbul Boğazı’nın kucaklaştığı muhteşem bir manzarayı, dingin bir yaşamın beraberinde modern hayatın beklediği her türlü konforu sunduklarını belirtti. Ekim Alptekin ön satışları başlayan Beykonak Evleri Projesi’nin 110 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçtiğini sözlerine ekledi. 


Toplantıda söz alan ve projenin detaylarını anlatan EA İnşaat Genel Müdürü Hakan Gümüş  Beykonak Evleri’nin sakinlerine sunacağı ayrıcalıklardan bahsetti. Hakan Gümüş; 6 konak ve 54 bağımsız bölümden oluşan Beykonak Evleri’nin kendi arsaları üzerinde inşa edileceğini vurguladı. Daire alternatifleri arasında 167 m2’den 458 m2’ye kadar 2+1’den 5+1’e farklı bahçe dubleksi, çatı dubleksi, ara kat dubleksi ve daire alternatifleri bulunduğunu belirterek ön satış döneminde daire fiyatlarının 950 bin dolardan başladığını belirtti.  


Eşsiz manzarası ve doğal peyzajıyla yeşil ve maviyi buluşturan Beykonak Evleri yüzde 80 yeşil alana sahip konumuyla da dikkat çekiyor.  Özgün mimarisiyle Boğaz’ın sembol projelerinden biri olmaya aday Beykonak Evleri’nin yer aldığı Otağtepe; Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 2 dakika, Levent – Maslak bölgesine 5 dakika, Bağdat Caddesine 15 dakika mesafede yer alıyor. 


Beykonak Evleri sakinlerine sunduğu 6 bin metrekare kapalı sosyal donatı alanlarıyla, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness, sauna, buhar odası ve hamamıyla stresten uzak bir yaşam sunarken çocukları da unutmuyor. 15 m uzunluğunda çıkmaz bir sokakla (Kehribar Çıkmazı) ulaşılan proje bu sebeple, araç trafiği olmayan, içinde ve dışında çocukların güvenle oynayıp koşturacağı bir mimaride tasarlandı.  


Mutlu bir çocukluk için her şey düşünülen projede, çocuk kulübü, çocuk havuzu, oyun parkı, playstation odası, hobi odası çocuklara sunulan ayrıcalıklardan sadece bir kaçı. 


Beykonak Evleri 6 konak ve 54 bağımsız bölümden oluşuyor. Daire alternatifleri arasında 167 m2’den 458m2’ye kadar 2+1’den 5+1’e farklı bahçe dubleksi, çatı dubleksi, ara kat dubleksi ve daire alternatifleri bulunuyor. 

Ayrıca Beykonak Evlerinde her eve evden ayrı bir kata konumlandırılmış, içerisinde banyosu, mutfağı olan ve evlere dahili telefon bağlantısı bulunan hizmetli daireleri temin edilirken, en küçük daireye bile 4 araçlık kapalı otopark tahsis ediliyor.  


Beykonak Evlerinde evler akıllı bina altyapısı ve kapalı devre kamera sistemi ile 7/24 güvenlik sistemi ile korunuyor. 


Her evde bulunan akıllı bina altyapısı; 

• Senaryolu ışıklandırma sistemi,

• Görüntülü Interkom sistemi ile girişe ve site içi güvenlik kameralarına bağlanabilme olanağı, 

• Hizmetli odaları ile interkom bağlantısı,

• Evin girişine entegre edilecek olan dokunmatik panelden tüm akıllı ev sistemini kontrol edebilme olanağı,


• IP entegrasyonu sayesinde, Ipad yada Iphone aracılığıyla akıllı ev sistemini uzaktan kumanda edebilme özelliği,


• Tüm dairelerde yangın uyarı sistemi, hazır klima tesisatı, merkezi jeneratör, kablolu TV altyapısı, ADSL altyapısı sunuyor. 


444 26 01


http://www.beykonakevleri.com 


projeye sor



Geri Dön