29 / 04 / 2024

Beykoz Kavacık'a millet kıraathanesi müjdesi!

Beykoz Kavacık'a millet kıraathanesi müjdesi!

Beykoz kitapseverlerin ve ders çalışmak isteyen öğrencilerin uğrak noktası haline gelecek olan millet kıraathanesine kavuşuyor.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla model olarak gösterilen ve tüm Türkiye’de kurulan millet kıraathanelerinin bir yenisi Beykoz’da hayata geçiriliyor. 

Yatırımlarına devam eden Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın seçim çalışmaları sırasında ilçe sakinlerine söz verdiği millet kıraathanesiyle Beykoz, ilçenin eğitim ve kültür hayatına canlılık ve zenginlik katacak bir mekâna daha kavuşuyor.

Kavacık Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak’ta toplam 4 bin 500 metrekarelik alanda hayata geçirilecek olan Millet Kıraathanesi’nin zemin ve 1. katında kütüphane, sesli okuma odası, fuaye alanı, mescit ve idari birimler yer alacak.   

Kıraathanenin 2. ve 3. katı, 12 farklı atölye ve etüt sınıfıyla, Beykoz Sanat ve Eğitim Merkezi (BEYSEM) olarak hizmet verecek.


E-Spor ve Youtube Stüdyosu İle Gençlerin Merkezi Olacak

Millet kıraathanesinin içinde ayrıca bir E-Spor merkezi ve Youtube stüdyosu da yer alacak. Kurulacak olan E-Spor takımı antrenmanlarını burada yapılacak. 


Geri Dön