21 / 05 / 2024

Beykoz’daki elektrik sorunları masaya yatırıldı!

Beykoz’daki elektrik sorunları masaya yatırıldı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AYEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Fikret Türkmen'le bir araya gelerek enerjiyle ilgili vatandaşların, muhtarların ve belediyenin taleplerini iletti karşılıklı olarak çözüm önerileri dile getirildi




Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AYEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Fikret Türkmen ve bölge müdürleriyle bir araya gelerek enerjiyle ilgili vatandaşların, muhtarların ve belediyenin taleplerini iletti karşılıklı olarak çözüm önerileri dile getirildi.   


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek vatandaş memnuniyetini tesisi için kamu kurum ve kuruluşlarıyla istişarelere devam ediyor. AYEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Fikret Türkmen ve bölge müdürleriyle yapılan toplantıda enerji kesintilerinden sokak aydınlatmasına, enerji dağıtımıyla ilgili kanun ve yönetmeliklerden yeni trafo alanlarına kadar pek çok konu görüşüldü.


AYEDAŞ yetkilileriyle tanışmak ve işbirliğini artırmak amacıyla düzenlenen toplantıda belediye başkan yardımcıları da hazır bulundular ve vatandaşa hizmet sürecinde karşılaştıkları sorunları aktardılar. 


Başkan Çelikbilek: “Beykoz’a Hizmet Ortak Gayemiz Olmalı”


İlçe halkına kaliteli hizmet için tüm kurumlarla işbirliğine büyük ehemmiyet verdiklerini söyleyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Halkın yüzünü güldürmek hepimizin ortak gayesi olmalı. Bu toplantılarla kamu kurumlarıyla işbirliğini artırmak, vatandaşlardan bizlere yansıyan sorunlara daha hızlı çözüm bulmak için oldukça önemsiyoruz. İSKİ ve İETT yetkilileriyle de sürekli irtibat ve iletişim halindeyiz. Enerji dağıtım şirketinin değişmesinden sonra kurum olarak yaşadığımız ve halkımıza da yansıyan bazı sıkıntılar meydana geldi. Bu toplantıların halkımıza kaliteli ve çağdaş hizmete vesile olacağına inanıyorum” dedi.   


AYEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Fikret Türkmen ise kurum olarak amaçlarının tüketicilere sorunsuz ve sıkıntısız enerji temin etmek olduğunu vurgulayarak: “Kurum olarak vatandaş memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalar geliştiriyoruz. Çağrı merkezi sistemiyle tüm talepleri kayıt altına alıyoruz. Muhtarlara özel taleplerin direkt alınabildiği VİP hattını kurduk. İlerleyen günlerde uzaktan müdahale sistemini devreye alacağız.  Sizlerle ortak değerlendirmek bizler içinde hizmetler olumlu yansıyacak. Biz de her türlü işbirliğine hazırız” şeklinde konuştu.


TEDAŞ’ın çok sıkı denetimine tabi olduklarını söyleyen uygulama ve mevzuatta aşma gayretinde olduklarını diğer belediyelerle de işbirliği ve istişarelere devam ettiklerini, amaçlarının sorunsuz ve sıkıntısız enerji temin etmek olduğunu söyledi.  Kurum olarak muhtarlara yönelik VİP hattı, Toplantıda


AYEDŞ Bölge Müdürleri’nin kendilerini tanıttıkları ve çalışma sistemleri hakkında bilgi verdikleri toplantıda EPDK’nın yeni düzenlemeleriyle ilgili bilgiler verildi ve Beykoz Belediyesi tarafından yaşanan sorunlara ilişkin hazırlanan gündem maddeleri tek tek istişare edilerek çözüm önerileri dile getirildi.



Beykoz Belediyesi


Geri Dön