28 / 04 / 2024

Beylerbeyi'ndeki yol çalışması nedeni ile ağaçlara inceleme yapıldı!

Beylerbeyi'ndeki yol çalışması nedeni ile ağaçlara inceleme yapıldı!

Beylerbeyi'ndeki yol çalışması nedeni ile ağaçlara inceleme yapıldı. Validebağ Gönüllüleri, CHP milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ve Ormancılar Derneği Marmara Şube Başkanı İsmail Başoğlu, kesim yapılan alanda bir araya geldi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kullanacağı Çengelköy'deki Vahdettin Köşkü ve Beylerbeyi Sarayı çevresindeki trafik yoğunluğunu hafifletmek için yapılan kavşak ve yol genişletme çalışmaları sırasında ağaçların katledildiği noktada inceleme yapıldı. Validebağ Gönüllüleri, CHP milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ve Ormancılar Derneği Marmara Şube Başkanı İsmail Başoğlu, kesim yapılan alanda biraraya geldi. Öğüt "Bu yolun yapımı trafiği çözmeyecek. Bizim her şeye karşı olduğumuzu düşünüyorlar fakat 3. köprünün yapımı da İstanbul trafiğini çözmeyecek" dedi. 


Validebağ'da hareketlilik! Detaylar için tıklayın!


Türkiye Ormancılar Derneği Marmara Şube Başkanı İsmail Başoğlu "Tarihi tahrip etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. İnsanın ve tarihi dokuların kıymeti bilinmiyor" dedi. Başoğlu, çalışmanın ortasında kalan asırlık ağacın kuruyacağı ve kesilmesine gerek kalmadan devrilebileceği uyarısında da bulundu. 


Cumhuriyet


Geri Dön