29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Alara City fiyat listesi!

Beylikdüzü Alara City fiyat listesi!

Firma: Çebitaş Yapı

Proje: Alara City

Çebitaş Yapı girişimi ile yükselen Beylikdüzü Alara City fiyat listesi ile ilgili bilgiler haberimizin devamında yer alıyor...





2 blok halinde yükselen ve İstanbul'un Avrupa yakasında konumlandırılan  Alara City projesi Beylikdüzü sınırları içerisinde yer alıyor. 


İçerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daire seçeneklerine sahip olan Beylikdüzü  Alara City  'deki 1+1 dairelerin tamamının satış süreci sona ermiş durumda. 


19 bin metrekarelik inşaat alanına yayılan Beylikdüzü Alara City fiyat listesi bilgilerini haberimizin devamında bulabilirsiniz. Beylikdüzü Alara City yer alan dairelerin alanları 85 metrekareden başlıyor, 151 metrekareye kadar yükseliyor. Beylikdüzü Alara City fiyat listesi bilgileri şöyle: 


Beylikdüzü Alara City fiyat listesi: 


Beylikdüzü Alara City fiyat listesi 'ne göre fiyatlar 200 bin liradan başlıyor. Beylikdüzü Alara City fiyat listesi için detaylı bilgiyi 0212 854 10 83 numaralı telefondan edinebilirsiniz.


Beylikdüzü Alara City ödeme koşulları: 


Beylikdüzü Alara City projesinre tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor, kalan tutar içinse banka kredisi kapsamında vadelendirme yapılıyor. 


İçerisinde otopark, kafeterya, sauna, yürüyüş yolları, kreş, açık ve kapalı çocuk parkı gibi olanakların sunulduğu Beylikdüzü Alara City ulaşım bilgileri şöyle: 


Beylikdüzü Alara City ulaşım: 


Beylikdüzü Alara City adres: Cumhuriyet Mah, 1983 sok. No:5Esenyurt / İstanbul


Beylikdüzü Alara City telefon:0212 854 10 83


Beylikdüzü Alara City fiyat listesi!


Telefon: 0212 854 10 83

Web Adresi: http://www.alaracity.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön