29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Alara City fiyat!

Beylikdüzü Alara City fiyat!

Firma: Çebitaş Yapı

Proje: Alara City

Beylikdüzü Alara City fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor. Son iki dairenin kaldığı Beylikdüzü Alara City Evleri'nde satışlar devam ediyor...




Alara City Evleri  Çebitaş Yapı  tarafından hayata geçirildi.  Alara City  Evlerİ İstanbul Beylikdüzü'nde 2 blok olarak inşa edildi. Beylikdüzü Alara City fiyat bilgilerinden önce Alara City Beylikdüzü detayları hakkında bilgi verelim.


Beylikdüzü Alara City Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Alara City Beylikdüzü satılık konut olarak son 2 daire kaldı. Alara City Beylikdüzü'nda daireler 85 metrekare ile 151 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


2012 yılında yaşamın başladığı Alara City Beylikdüzü teslimleri hemen yapılıyor. Toplam inşaat alanı 19 bin metrekare olan Alara City Evleri Beylikdüzü'nde 124 adet daireden oluşuyor.


Beylikdüzü Alara City fiyat!


Beylikdüzü Alara City fiyat!


Beylikdüzü Alara City fiyat listesi bilgileri için Alara City Beylikdüzü satış ofisi ile irtibata geçmeniz gerekiyor. Beylikdüzü Alara City Evleri'nde kreş, çocuk oyun parkları, yürüyüş yolları, buhar banyosu, fitness, kafeterya gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Çebitaş Alara Evleri iletişim bilgileri

Telefon: 0212 854 10 83

Web Adresi: http://www.alaracity.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön