27 / 04 / 2024

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde çok amaçlı salon açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde çok amaçlı salon açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde hizmete açılan “Çok Amaçlı Salon” birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak



Beylikdüzü; geniş, konforlu ve modern görüntüsüyle yepyeni bir etkinlik salonuna daha kavuştu. Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde yer alan; düğün, nişan, davet, lansmanlar, basın ve iş toplantıları gibi çeşitli organizasyonlara imkan tanıyacak Çok Amaçlı Salon; yemek düzeninde 650 kişiyi, tiyatro düzeninde ise 1200 kişiyi ağırlayabiliyor. Ferah sahne düzeni ve şık görünümüyle dikkat çeken salon, çeşitli organizasyonların her ihtiyacını karşılayabilecek alt yapısıyla hizmete hazır bulunuyor.


Etkinlik Talepleri İçin Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’ne Başvuruluyor


Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon, bölgeye nezih ortamıyla farklı bir alternatif sunuyor. Çok sayıda talebe ve ihtiyaca cevap verecek nitelikte hazırlanan salonun kiralama işlemleri için 0212 872 28 00 no’lu telefon ile Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nden bilgi alınabiliyor ve şahsen başvurulabiliyor. Çok Amaçlı Salon keyifli anların ve iş organizasyonlarının aranan adresi olacak.


“Keyifli Organizasyonlarınız Burada Hoş Bir Anıya Dönüşecek”


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun; “Bu yatırım ile Beylikdüzü’ne Çok Amaçlı Salonumuzu kazandırdık. Keyifli organizasyonlarımız burada hoş bir anıya dönüşecek. Her türlü etkinliğiniz için ideal bir ortam sunan Çok Amaçlı Salon bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. 


Geri Dön