28 / 04 / 2024

Beylikdüzü Beymahall satılık daire!

Beylikdüzü Beymahall satılık daire!

Firma: Beylik Yapı

Proje: Beymahall

Banka kredisi ile daire satın alınabilen Beylikdüzü Beymahall satılık daire fiyatları'nın ayrıntıları haberimizde yer alıyor...




86 dairenin bulunduğu  Beymahall  projesi  Beylik Yapı  imzası taşıyor. Tek bloktan oluşacak şekilde 10 katlı olarak yükselen Beylikdüzü Beymahall projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yer alıyor. Daire alternatiflerinin  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Beylikdüzü Beymahall satılık daire bilgileri haberimizin devamında mevcut durumda. 


Beylikdüzü Beymahall projesindeki konutların alan büyüklükleri 1+1'lerde 65-71 metrekare, 2+1'lerde ise 97-102 metrekare olarak belirtiliyor. Beylikdüzü Beymahall satılık daire fiyatları 'nın detayları şöyle: 


Beylikdüzü Beymahall satılık daire: 


Beylikdüzü Beymahall satılık daire 'lerinde fiyatlar 1+1'lerde 149 bin liradan, 2+1'lerde  237 bin liradan başlıyor.


Beylikdüzü Beymahall ödeme bilgisi dahilinde projede konut sahibi olmak için banka kredisi kullanılabiliyor. İnşaat alanı 1.830 metrekare olarak belirlenen projede konutların dışında  ofis birimleri de bulunuyor. 


Daire teslimlerinin Aralık 2013'te yapılacağı Beylikdüzü Beymahall ulaşım detayları: 


Beylikdüzü Beymahall ulaşım: Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:5 Beylikdüzü / İstanbul  


Projde konut sahipleri için spor alanları, vale hizmeti, kapalı ve açık otopark, jeneratör resepsiyon ve görüntülü intercom hizmetleri gibi olanaklar sunuluyor. 




Telefon: 0212 428 00 22

Web adresi: www.beymahall.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön