29 / 04 / 2024

Beylikdüzü İnnovia Suites Rezidans daire fiyatları!

Beylikdüzü İnnovia Suites Rezidans daire fiyatları!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Suites

Yeşil Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Beylikdüzü İnnovia Suites Rezidans daire fiyatları 24 bin liradan başlıyor. Proje, Türkiye'nin ilk otel konseptli rezidans projesi olarak yükseliyor...



Beylikdüzü  İnnovia Suites  Rezidans daire fiyatları nı haberimizde bulabilirsiniz.  Yeşil GYO  tarafından hayata geçirilen ve İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Beylikdüzü İnnovia Suites Rezidans projesi 1 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. 


Çeşitli ödeme planlarının sunulduğu Beylikdüzü İnnovia Suites Rezidans daire fiyatları 24 bin liradan başlangıç gösteriyor. İnnovia Suites Beylikdüzü projesi, tek bloktan oluşuyor. Proje, Türkiye'nin ilk otel konseptli rezidans projesi olarak yükseliyor. 


İnnovia Suites Beylikdüzü iletişim bilgilerine göre proje, Esenyurt'ta yer alıyor. Atatürk Havalimanı'na 23 kilometre mesafede konumlandırılan Yeşil GYO İnnovia Suites'te; mağazalar, kafeler, restoranlar, açık ve kapalı havuzlar, spor salonları, spa, hamam ve saunalar ve daha bir çok konut seçeneği bulunuyor.


Yeşil GYO İnnovia Suites projesi nde yer alan daireler için bir çok ödeme seçenekleri bulunuyor. Projedeki konutlar kira getirisini tam 2 kata taşıyor.


Beylikdüzü İnnovia Suites Rezidans iletişim;


Telefon: 0212 414 08 00

Web Adresi: www.innoviasuites.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön