29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Vista Konakları satış ofisi!

Beylikdüzü Vista Konakları satış ofisi!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Vista Rezidenza

Beylikdüzü Vista Konakları satış ofisi telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Vista Konakları Beylikdüzü projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon daire tiplerine yer veriliyor...




Vista Konakları İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Vista Konakları'nın satış süreci devam ediyor.


Beylikdüzü Vista Konakları satış ofisi telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Beylikdüzü Vista Konakları satış ofisi bilgilerine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim..


Vista Konakları Beylikdüzü projesi 8 bin 700 metrekare alanda yükseliyor. Projede 106 adet konut bulunuyor.

 

Beylikdüzü Vista Konakları satılık daire tipleri kapsamında 3+1 ve 4+2 daireler bulunuyor. Projedeki 3+1'lerin alanları 110 metrekare ile 115 metrekare arasında değişirken, 4+2'lerin alanları 255 metrekare olarak tasarlandı.


Vista Konakları Beylikdüzü'nde  daire fiyatları 345 bin lira ile 650 bin lira arasında değişiyor.  Proje fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için Beylikdüzü Vista Konakları satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Vista Konakları projesi içerisinde; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası, spor alanları,  gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Beylikdüzü Vista Konakları ulaşım, Beylikdüzü Vista Konakları adres:

Vista Konakları ulaşım: Adnan Kahveci Mah. Uludağ Cad. No:25 Beylikdüzü İSTANBUL


Telefon: (0212) 855 00 40

Web adresi: www.vistakonaklari.com



projeye sor



Geri Dön