27 / 04 / 2024

Beylikdüzü'nde 1 milyon 335 bin TL'ye icradan satılık 11 daire!

 Beylikdüzü'nde 1 milyon 335 bin TL'ye icradan satılık 11 daire!

Beylikdüzü'nde yer alan Yargı Apartmanı'ndaki 11 daire icradan satılıyor. Toplam bedelleri 1 milyon 335 bin TL olarak belirlendi...



T.C. BÜYÜKÇEKMECE 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TAŞINMAZLARIN AÇIK ARTTIRMA İLANI


1-TAPUKAYDI: İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi. Adnan Kahveci mah. Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanı adresinde bulunan, 1615 ada, 1 parselde kayıtlı, 36/2400 arsa paylı, zemin kat, 2 numaralı mesken vasfında tamamı Rana Sakar adına kayıtlı (bağımsız bölüm) meskenin tamamı açık artırma suretiyle satışa çıkarılmıştır.


ÖZELLİKLERİ: Satışa konu taşınmaz, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanında bulunan 36/2400 arsa paylı bağımsız bölümdür. Hali hazır apartman bodrum kat, zemin kat, 15 normal ve çat katından oluşan, toplam 64 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Taşınmaz, betonarme karkas olarak inşa edilen yapıda bulunmaktadır ve hali hazırda kullanıma hazır olup, tamamına yakınında oturulmaktadır. Taşınmazların bulunduğu parsel üzerindeki blok Yargı Apartmanı olarak adlandırılmaktadır. Parsel duvar ile çevirili olup, mantolaması yapılmış, açık otopark alanına ve bakımlı bahçe düzenine sahiptir. Toplu taşıma ve ulaşım yürüme mesafesindedir. Konum olarak Yeşilkent ve Ekşioğlı Akkent siteleri arasında yer almaktadır. E-5 Karayoluna 3 km, Gürpınar merkezine 1 km mesafede bulunmaktadır. Apartman takriben 5 yıllıktır, meskende yıpranma yoktur. Apartmanda iki adet asansör, yangın merpeni mevcuttur. Satışa konu olan mesken apartmanın güney cephesinde yer almaktadır. Satışa konu bağımsız bölüm, takribi brüt: 180 m2, net alanı ise 142 metre karedir. 3 oda, salon, mutfak, banyo, ebeveyn banyo, WC, antre, hol ve 1 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Kullanılan malzeme tetkik edildiğinde; salon ve odalarda yer döşemesi laminat parke, duvarlar saten boya, tavanlar kartonpiyerlidir. Banyolarda yer döşemesi seramik, duvarlar seramik, tavan plastik boyadır. Mutfak dolapları ve tezgâhı laminattır. Antre yer döşemesi seramik, duvarlar saten boya, tavan kartonpiyerlidir. Pençeler PVC doğrama ve çift camlıdır. İç kapılar Amerikan panel, dış kapı çeliktir. Banyoda vitrifiye malzemesi olarak, küvet, klozet ve lavabo mevcuttur. Dairede ısıtma doğalgaz yakıtlı, kombi sistem petekli kalorifer tesisatı kullanılmaktadır.


İMAR DURUMU: Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, imar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 14.06.2011 tarih, 2804 sayılı yazısına-göre; İstanbul Mi, Beylikdîızü ilçesi, Adnan Kahveci Mahallasi, 1 nolu parsel, İBB Başkanlığı tarafında»08.08.2010 tarihinde onaylanan, 1/5000 ölçekli Gürpınar Nazım imar Planında K4 (500 kişi/ha+H: 24,50m.) "konut” alanında kalmaktadır. 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ise İ.B.B. tarafından Beylikdüzü Belediyesince askıya çıkarılmıştır.


SATIŞ SAATİ: 11.30-11.40 saatleri arasındaMUHAMMEN BEDELİ: 140.000,00-TL


2-TAPUKAYDI: İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci mah. Zafer Caddesi, No: 6 Yargı Apartmanı adresinde bulunan, 1615 ada, 1 parselde kayıtlı, 36/2400 arsa paylı, zemin kat, 5 numaralı mesken vasfında tamamı Selami Çebitürk adına kayıtlı (bağımsız bölüm) meskenin tamamı açık artırma suretiyle satışa çıkarılmıştır.


ÖZELLİKLERİ: Satışa konu taşınmaz, İstanbul İli, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanında bulunan 36/2400 arsa paylı bağımsız bölümdür. Hali hazır apartman bodrum kat, zemin kat, 15 normal kat ve çat katından oluşan, toplam 64 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Taşınmaz, betonarme karkas olarak inşa edilen yapıda bulunmaktadır ve hali hazırda kullanıma hazır olup, tamamına yakınında oturulmaktadır. Taşınmazların bulunduğu parsel üzerindeki blok Yargı Apartmanı olarak adlandırılmaktadır. Parsel duvar ile çevirili olup, mantolaması yapılmış, açık otopark alanına ve bakımlı bahçe düzenine sahiptir. Toplu taşıma ve ulaşım yürüme mesafesindedir. Konum olarak Yeşilkent ve Ekşioğlı Akkent siteleri arasında yer almaktadır. E-5 Karayoluna 3 km, Gürpınar merkezine 1 km mesafede bulunmaktadır. Apartman takriben 5 yıllıktır, meskende yıpranma yoktur. Apartmanda iki adet asansör, yangın merpeni mevcuttur. Satışa konu olan mesken apartmanın doğu cephesinde yer almaktadır. Satışa konu bağımsız bölüm, takribi brüt: 180 m2, net alanı ise 142 metre karedir. 3 oda, salon, mutfak, banyo, ebeveyn banyo, WC, antre, hol ve 1 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Kullanılan malzeme tetkik edildiğinde; salon ve odalarda yer döşemesi laminat parke, duvarlar saten boya, tavanlar kartonpiyerlidir. Banyolarda yer döşemesi seramik, duvarlar seramik, tavan plastik boyadır. Mutfak dolapları ve tezgâhı laminattır. Antre yer döşemesi seramik, duvarlar saten boya, tavan kartonpiyerlidir. Pençeler PVC doğrama ve çift camlıdır. İç kapılar Amerikan panel, dış kapı çeliktir. Banyoda vitrifiye malzemesi olarak, küvet, klozet ve lavabo mevcuttur. Dairede ısıtma doğalgaz yakıtlı, kombi sistem petekli kalorifer tesisatı kullanılmaktadır.


İMAR DURUMU: Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, imar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 14.06.2011 tarih, 2804 sayılı yazısına göre; İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, 1615 ada, 1 nolu parsel, İBB Başkanlığı tarafından 08.08.2010 tarihinde onaylanan, 1/5000 ölçekli Beylikdüzü Gürpınar Nazım İmar Planında K4 (500 kişi/ha+H: 24,50m.) "konut” alanında kalmaktadır. 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ise İ.B.B. tarafından onaylandıktan sonra Beylikdüzü Belediyesince askıya çıkarılmıştır.


SATIŞ SAATİ: 11.50-12.00 saatleri arasındaMUHAMMEN BEDELİ: 155.000.0&-TL


3- TAPU KAYDI: İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci mah. Zafer Caddesi, No: 6 Yargı Apartmanı adresinde bulunan, 1615 ada, 1 parselde kayıtlı, 36/2400 arsa paylı, zemin kat, 21 numaralı mesken vasfında tamamı Şeref Yavuz Zengin adına kayıtlı (bağımsız bölüm) meskenin tamamı açık artırma : suretiyle satışa çıkarılmıştır.


ÖZELLİKLERİ: Satışa konu taşınmaz, İstanbul İli, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanında bulunan 36/2400 arsa paylı bağımsız bölümdür. Hali hazır apartman bodrum kat, zemin kat, 15 normal kat ve çat katından oluşan, toplam 64 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Taşınmaz, betonarme karkas olarak inşa edilen yapıda bulunmaktadır ve hali hazırda kullanıma hazır olup, tamamına yakınında oturulmaktadır. Taşınmazların bulunduğu parsel üzerindeki blok Yargı Apartmanı olarak adlandırılmaktadır. Parsel duvar ile çevirili olup, mantolaması yapılmış, açık otopark alanına ve bakımlı bahçe düzenine sahiptir. Toplu taşıma ve ulaşım yürüme mesafesindedir. Konum olarak Yeşilkent ve Ekşioğlı Akkent siteleri arasında yer almaktadır. E-5 Karayoluna 3 km, Gürpınar merkezine 1 km mesafede bulûnmaktadır. Apartman takriben 5 yıllıktır, meskende yıpranma yoktur. Apartmanda iki adet asansör, yangın merpeni mevcuttur. Satışa konu olan mesken apartmanın doğu cephesinde yer almaktadır. Satışa konu bağımsız bölüm, takribi brüt: 180 m2, net alanı ise 142 metre karedir. 3 oda, salon, mutfak, banyo, ebeveyn banyo, WC, antre, hol ve 1 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Kullanılan malzeme tetkik edildiğinde; salon ve odalarda yer döşemesi laminat parke, duvarlar saten boya, tavanlar kartonpiyerlidir. Banyolarda yer döşemesi seramik, duvarlar seramik, tavan plastik boyadır. Mutfak dolapları ve tezgâhı laminattır. Antre yer döşemesi seramik, duvarlar saten boya, tavan kartonpiyerlidir. Pencereler PVC doğrama ve çift camlıdır, iç kapılar Amerikan panel, dış kapı çeliktir. Banyoda vitrifiye malzemesi olarak, küvet, klozet ve lavabo mevcuttur. Dairede ısıtma doğalgaz yakıtlı, kombi sistem petekli kalorifer tesisatı kullanılmaktadır.


İMAR DURUMU: Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 14.06.2011 tarih, 2804 sayılı yazısına göre; İstanbul İli, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, 1615 ada, 1 nolu parsel, İBB Başkanlığı tarafından 08.08.2010 tarihinde onaylanan, 1/5000 ölçekli Beylikdüzü Gürpınar Nazım imar Planında K4 (500 kişi/ha+H: 24,50m.) “konut" alanında kalmaktadır. 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ise İ.B.B. tarafından onaylandıktan sonra Beylikdüzü Belediyesince askıya çıkarılmıştır.


SATIŞ SAATİ: 12.10-12.20 saatleri arasındaMUHAMMEN BEDELİ: 160.000,00-TL


4-TAPU KAYDI: İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci mah. Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanı adresinde bulunan, 1615 ada, 1 parselde kayıtlı, 36/2400 arsa paylı, zemin kat, 33 numaralı mesken vasfında tamamı Muammer Gezer adına kayıtlı (bağımsız bölüm) meskenin tamamı açık artırma suretiyle satışa çıkarılmıştır.


ÖZELLİKLERİ: Satışa konu taşınmaz, İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanında bulunan 36/2400 arsa paylı bağımsız bölümdür. Hali hazır apartman bodrum kat, zemin kat, 15 normal kat ve çat katından oluşan, toplam 64 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Taşınmaz, betonarme karkas olarak inşa edilen yapıda bulunmaktadır ve hali hazırda kullanıma hazır olup, tamamına yakınında oturulmaktadır. Taşınmazların bulunduğu parsel üzerindeki blok Yargı Apartmanı olarak adlandırılmaktadır. Parsel duvar ile çevirili olup, mantolaması yapılmış, açık otopark alanına ve bakımlı bahçe düzenine sahiptir. Toplu taşıma ve ulaşım yürüme mesafesindedir. Konum olarak Yeşilkent ve Ekşioğlu Akkent siteleri arasında yer almaktadır. E-5 Karayoluna 3 km, Gürpınar merkezine 1 km mesafede bulunmaktadır. Apartman takriben 5 yıllıktır, meskende yıpranma yoktur. Apartmanda iki adet asansör, yangın merpeni mevcuttur. Satışa konu olan mesken apartmanın doğu cephesinde yer almaktadır. Satışa konu bağımsız bölüm, takribi brüt: 180 m2, net alanı ise 142 metre karedir. 3 oda, salon, mutfak, banyo, ebeveyn banyo, WC, antre, hol ve 1 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Kullanılan malzeme tetkik edildiğinde; salon ve odalarda yer döşemesi laminat parke, duvarlar saten boya, tavanlar kartonpiyerlidir. Banyolarda yer döşemesi seramik, duvarlar seramik, tavan plastik boyadır. Mutfak dolapları ve tezgâhı laminattır. Antre yer döşemesi seramik, duvarlar saten boya, tavan kartonpiyerlidir. Pencereler PVC doğrama ve çift camlıdır. İç kapılar Amerikan panel, dış kapı çeliktir. Banyoda vitrifiye malzemesi olarak, küvet, klozet ve lavabo mevcuttur. Dairede ısıtma doğalgaz yakıtlı, kombi sistem petekli kalorifer tesisatı kullanılmaktadır.


İMAR DURUMU: Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, imar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 14.06.2011 tarih, 2804 sayılı yazısına göre; İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, 1615 ada, 1 rtolu parsel, İBB Başkanlığı tarafından 08.08.2010 tarihinde onaylarian, 1/5000 ölçekli Beylikdüzü Gürpınar Nazım İmar Planında K4 (500 kişi/ha+H: 24,50m.) “konut" alanında kalmaktadır. 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ise İ.B.B. tarafından onaylandıktan sonra Beylikdüzü Belediyesince askıya çıkarılmıştır.


SATIŞ SAATİ: 12.30-12.40 saatleri arasındaMUHAMMEN BEDELİ: 155.000,00-TL


5-TAPUKAYDI: İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci mah. Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanı adresinde bulunan, 1615 ada, 1 parselde kayıtlı, 36/2400 arsa paylı, zemin kat, 37 numaralı mesken vasfında tamamı İbrahim Daye adına kayıtlı (bağımsız bölüm) meskenin tamamı açık artırma suretiyle satışa çıkarılmıştır.


ÖZELLİKLERİ: Satışa konu taşınmaz, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanında bulunan 36/2400 arsa paylı bağımsız bölümdür. Hali hazır apartman bodrum kat, zemin kat, 15 normal kat ve çat katından oluşan, toplam 64 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Taşınmaz, betonarme karkas olarak inşa edilen yapıda bulunmaktadır ve hali hazırda kullanıma hazır olup, tamamına yakınında oturulmaktadır. Taşınmazların bulunduğu parsel üzerindeki Yargı Apartmanı olarak adlandırılmaktadır. Parsel duvar ile çevirill olup, mantolaması yapılmış, açık otopark alanına ve bakımlı bahçe düzenine sahiptir. Toplu taşıma ve ulaşım yürüme mesafesindedir. Konum olarak Yeşilkent ve Ekşioğlı Akkent siteleri arasında yer almaktadır. E-5 Karayoluna 3 km, Gürpınar merkezine 1 km mesafede bulunmaktadır. Apartman takriben 5 yıllıktır, meskende yıpranma yoktur. Apartmanda iki adet asansör, yangın merpeni mevcuttur. Satışa konu olan mesken apartmanın doğu cephesinde yer almaktadır. Satışa konu bağımsız bölüm, takribi brüt: 180 m2, net alanı ise 142 metre karedir. 3 oda, salon, mutfak, banyo, ebeveyn banyo, WC, antre, hol ve 1 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Kullanılan malzeme tetkik edildiğinde; salon ve odalarda yer döşemesi laminat parke, duvarlar saten boya, tavanlar kartonpiyeridir. Banyolarda yer döşemesi seramik, duvarlar seramik, tavan plastik boyadır. Mutfak dolapları ve tezgâhı laminattır. Antre yer döşemesi seramik, duvarlar saten boya, tavan kartonpiyerlidir. Pençeler PVC doğrama ve çift camlıdır. İç kapılar Amerikan panel, dış kapı çeliktir. Banyoda vitrifiye malzemesi olarak, küvet, klozet ve lavabo mevcuttur. Dairede ısıtma doğalgaz yakıtlı, kombi sistem petekli kalorifer tesisatı kullanılmaktadır.


İMAR DURUMU: Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, imar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 14.06.2011 tarih, 2804 sayılı yazısına göre; İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, 1615 ada, 1 rtolu parsel, İBB Başkanlığı tarafından 08.08.2010 tarihinde onaylarian, 1/5000 ölçekli Beylikdüzü Gürpınar Nazım İmar Planında K4 (500 kişi/ha+H: 24,50m.) “konut" alanında kalmaktadır. 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ise İ.B.B. tarafından onaylandıktan sonra Beylikdüzü Belediyesince askıya çıkarılmıştır.


SATIŞ SAATİ: 12.50-13.00 saatleri arasındaMUHAMMEN BEDELİ: 155.000,00 TL


6-TAPUKAYDI: İstanbul ili. Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci mah. Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanı adresinde bulunan, 1615 ada, 1 parselde kayıtlı, 36/2400 arsa paylı, zemin kat, 40 numaralı mesken vasfında tamamı Abbas Bulut adına kayıtlı (bağımsız bölüm) meskenin tamamı açık artırma suretiyle satışa çıkarılmıştır.


ÖZELLİKLERİ: Satışa konu taşınmaz, İstanbul İli, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanında bulunan 36/2400 arsa paylı bağımsız bölümdür. Hali hazır apartman bodrum kat, zemin kat, 15 normal kat ve çat katından oluşan, toplam 64 bağımsız bölümden ; oluşmaktadır. Taşınmaz, betonarme karkas olarak inşa edilen yapıda bulunmaktadır ve hali hazırda ; kullanıma hazır olup, tamamına yakınında oturulmaktadır. Taşınmazların bulunduğu parsel üzerindeki blok Yargı Apartmanı olarak adlandırılmaktadır. Parsel duvar ile çevirili olup, mantolaması yapılmış, açık otopark alanına ve bakımlı bahçe düzenine sahiptir. Toplu taşıma ve ulaşım yürüme mesafesindedir. Konum olarak Yeşilkent ve Ekşioğlı Akkent siteleri arasında yer almaktadır. E-5 Karayoluna 3 km, Gürpınar merkezine 1 km mesafede bulunmaktadır. Apartman takriben 5 yıllıktır, meskende yıpranma yoktur. Apartmanda iki adet asansör, yangın merpeni mevcuttur. Satışa konu olan mesken apartmanın kuzey cephesinde yer almaktadır. Satışa konu bağımsız bölüm, takribi brüt: 180 m2, net alanı ise 142 metre karedir. 3 oda, salon, mutfak, banyo, ebeveyn banyo, WC, antre, hol ve 1 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Kullanılan malzeme tetkik edildiğinde; salon ve odalarda yer döşemesi laminat parke; duvarlar saten boya, tavanlar kartonpiyerlidir. Banyolarda yer döşemesi seramik, duvarlar seramik, tavan plastik boyadır. Mutfak dolapları ve tezgâhı laminattır. Antre yer döşemesi seramik, duvarlar saten boya, tavan kartonpiyerlidir. Pençeler PVC doğrama ve çift camlıdır, iç kapılar Amerikan panel, dış kapı çeliktir.


İMAR DURUMU: Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 14.06.2011 tarih, 2804 sayılı yazısına göre; İstanbul ili, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, 1615 ada, 1 nolu parsel. İBB Başkanlığı tarafından 08.08.2010 tarihinde onaylanan, 1/5000 ölçekli Beylikdüzü Gürpınar ; Nazım imar Planında K4 (500 kişi/ha+H: 24,50m.) “konut" alanında kalmaktadır. 1/1000 ölçekli Uygulama imar Planı ise İ.B.B. tarafından onaylandıktan sonra Beylikdüzü Belediyesince askıya çıkarılmıştır.


SATIŞ SAATİ: 13.10-13.20 saatleri arasında MUHAMMEN BEDELİ: 155.000,00-TL


İstanbul ili. Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci mah. Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanı adresinde bulunan, 1615 ada, 1 parselde kayıtlı, 36/2400 arsa paylı,  42 numaralı mesken vasfında tamamı Mehmet Metin Aydoğdu adına kayıtlı (bağımsız bölüm) meskenin tamamı açık artırma suretiyle satışa çıkarılmıştır.


ÖZELLİKLERİ: Satışa konu taşınmaz, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanında bulunan 36/2400 arsa paylı bağımsız bölümdür. Hali hazır apartman bodrum kat, zemin kat, 15 normal kat ve çat katından oluşan, toplam 64 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Taşınmaz, betonarme karkas olarak inşa edilen yapıda bulunmaktadır ve hali hazırda kullanıma hazır olup, tamamına yakınında oturulmaktadır. Taşınmazların bulunduğu parsel üzerindeki blok Yargı apartmanı olarak adlandırılmaktadır. Parsel duvar ile çeviri olup, mantolaması yapılmış, açık otopark alanına ve bakımlı bahçe düzenine sahiptir. Toplu taşıma ve ulaşım yürüme mesafesindedir. Konum olarak Yeşilkent ve Ekşioğlı Akkent siteleri arasında yer almaktadır. E-5 Karayoluna 3 km, Gürpınar merkezine 1 km mesafede bulunmaktadır, Apartman takriben 5 yıllıktır, meskende yıpranma yoktur. Apartmanda iki adet asansör, yangın merpeni mevcuttur. Satışa konu olan mesken apartmanın güney cephesinde yer almaktadır. Satışa konu bağımsız bölüm, takribi brüt: 180 m2, net alanı ise 142 metre karedir. 3 oda, salon, mutfak, banyo, ebeveyn banyo, WC, antre, hol ve 1 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Kullanılan malzeme tetkik edildiğinde; salon ve odalarda yer döşemesi laminat parke, duvarlar saten boya, tavanlar kartonpiyeriidir. Banyolarda yer döşemesi seramik, duvarlar seramik, tavan plastik boyadır. Mutfak dolapları ve tezgâhı laminattır. Antre yer döşemesi seramik, duvarlar saten boya, tavan kartonpiyerlidir. Pençeler PVC doğrama ve çift camlıdır. İç kapılar Amerikan panel, dış kapı çeliktir. Banyoda vitrifiye malzemesi olarak, küvet, klozet ve lavabo mevcuttur. Dairede ısıtma doğalgaz yakıtlı, kombi sistem petekli kalorifer tesisatı kullanılmaktadır.


İMAR DURUMU: Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 14.06.2011 tarih, 2804 sayılı yazısına göre; İstanbul İli, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, 1615 ada, 1 nolu parsel, İBB Başkanlığı tarafından 08.08.2010 tarihinde onaylanan, 1/5000 ölçekli Beylikdüzü Gürpınar Nazım İmar Planında K4 (500 kişi/ha+H:24,50m.) “konut” alanında kalmaktadır. 1/1000 ölçekli Uygulama imar Planı ise İ.B.B. tarafından onaylandıktan sonra Beylikdüzü Belediyesince askıya çıkarılmıştır


SATIŞ SAATİ: 13.30-13.40 saatleri arasındaMUHAMIvEN BEDELİ: 160.000,00 TL


8-TAPU KAYDI: İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci mah. Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanı adresinde bulunan, 1615 ada, 1 parselde kayıtlı, 36/2400 arsa paylı, zemin kat, 44 numaralı mesken vasfında tamamı Ümran Altun adına kayıtlı (bağımsız bölüm) meskenin tamamı açık artırma suretiyle satışa çıkarılmıştır.


ÖZELLİKLERİ: Satışa konu taşınmaz, İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanında bulunan 36/2400 arsa paylı bağımsız bölümdür. Hali hazır apartman bodrum kat, zemin kat, 15 normal kat ve çat katından oluşan, toplam 64 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Taşınmaz, betonarme karkas olarak inşa edilen yapıda bulunmaktadır ve hali hazırda kullanıma hazır olup, tamamına yakınında oturulmaktadır. Taşınmazların bulunduğu parsel üzerindeki blok Yargı apartmanı olarak adlandırılmaktadır. Parsel duvar ile çeviri olup, mantolaması yapılmış, açık otopark alanına ve bakımlı bahçe düzenine sahiptir. Toplu taşıma ve ulaşım yürüme mesafesipdedir. Konum olarak Yeşilkent ve Ekşioğlı Akkent siteleri arasında yer almaktadır. E-5 Karayoluna 3 km, Gürpınar merkezine 1 km mesafede bulunmaktadır. Apartman takriben 5 yıllıktır, meskende yıpranma yoktur. Apartmanda iki adet asansör, yangın merpeni mevcuttur. Satışa konu olan mesken apartmanın kuzey cephesinde yer almaktadır. Satışa konu bağımsız bölüm, takribi brüt: 180 m2, net alanı ise 142 metre karedir. 3 oda, salon, mutfak, banyo, ebeveyn banyo, WC, antre, hol ve 1 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Kullanılan malzeme tetkik edildiğinde; salon ve odalarda yer döşemesi laminat parke, duvarlar saten boya, tavanlar kartonpiyerlidir. Banyolarda yer döşemesi seramik, duvarlar seramik, tavan plastik boyadır. Mutfak dolapları ve tezgâhı laminattır. Antre yer döşemesi seramik, duvarlar saten boya, tavan kartonpiyerlidir. Pencereler PVC doğrama ve çift camlıdır. İç kapılar Amerikan panel, dış kapı çeliktir. Banyoda vitrifiye malzemesi olarak, küvet, klozet ve lavabo mevcuttur. Dairede ısıtma doğalgaz yakıtlı, kombi sistem petekli kalorifer tesisatı kullanılmaktadır.


İMAR DURUMU: Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, imar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 14,06.2011 tarih, 2804 sayılı yazısına göre; İstanbul ili, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, 1615 ada. 1 nolu parsel, İBB Başkanlığı tarafından 08.08.2010 tarihinde onaylanan. 1/5000 ölçekli Beylikdüzü Gürpınar Nazım imar Planında K4 (500 kişi/ha+H: 24.50m.) “konut" alanında kalmaktadır. 1/1000 ölçekli Uygulama imar Planı ise İ.B.B. tarafından onaylandıktan sonra Beylikdüzü Belediyesince askıya çıkarılmıştır. 


SATIŞ SAATİ: 13.50-14.00 saatleri arasında MUHAMMEN BEDELİ: 155.000,00 TL


9-TAPUKAYDI: İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci mah. Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanı adresinde bulunan, 1615 ada, 1 parselde kayıtlı, 36/2400 arsa paylı, zemin kat, 45 numaralı mesken vasfında tamamı Ali Osman Şapoğlu adına kayıtlı (bağımsız bölüm) meskenin tamamı açık artırma suretiyle satışa çıkarılmıştır.


ÖZELLİKLERİ: Satışa konu taşınmaz, İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanında bulunan 36/2400 arsa paylı bağımsız bölümdür. Hali hazır apartman bodrum kat, zemin kat, 15 normal kat ve çat katından oluşan, toplam 64 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Taşınmaz, betonarme karkas olarak inşa-edilen yapıda bulunmaktadır ve hali hazırda kullanıma hazır olup, tamamına yakınında oturulmaktadır. Taşınmazların bulunduğu parsel üzerindeki blok Yargı apartmanı olarak adlandırılmaktadır. Parsel duvar ile çevirili olup, mantolaması yapılmış, açık otopark alanına ve bakımlı bahçe düzenine sahiptir. Toplu taşıma ve ulaşım yürüme mesafesindedir. Konum olarak Yeşilkent ve Ekşioğlı Akkent siteleri arasında yer almaktadır. E-5 Karayoluna 3 km, Gürpınar merkezine 1 km mesafede bulunmaktadır. Apartman takriben 5 yıllıktır, meskende yıpranma yoktur. Apartmanda iki adet asansör, yangın merpeni mevcuttur. Satışa konu olan mesken apartmanın doğu cephesinde yer almaktadır. Satışa konu bağımsız bölüm, takribi brüt: 180 m2, net alanı ise 142 metre karedir. 3 oda, salon, mutfak, banyo, ebeveyn banyo, WC, antre, hol ve 1 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Kullanılan malzeme tetkik edildiğinde; salon ve odalarda yer döşemesi laminat parke, duvarlar saten boya, tavanlar kartonpiyerlidir. Banyolarda yer döşemesi seramik, duvarlar seramik, tavan plastik boyadır. Mutfak dolapları ve tezgâhı laminattır. Antre yer döşemesi seramik, duvarlar saten boya, tavan kartonpiyerlidir. Pencereler PVC doğrama ve çift camlıdır, iç kapılar Amerikan panel, dış kapı çeliktir. Banyoda vitrifiye malzemesi olarak, küvet, klozet ve lavabo mevcuttur. Dairede ısıtma doğalgaz yakıtlı, kombi sistem petekli kalorifer tesisatı kullanılmaktadır.


İMAR DURUMU: Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, imar ve Şehircilik Müdürlüğünün 14.06.2011 tarih, 2804 sayılı yazısına göre: İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, 1615 ada, 1 nolu parsel, İBB Başkanlığı tarafından 08.08.2010 tarihinde onaylanan, 1/5000 ölçekli Beylikdüzü Gürpınar •Nazım İmar Planında K4 İ5âûto*Mha+H: 24,50m.) "konut" alanında kalmaktadır. 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ise İ.B.B. tarafından onaylandıktan sonra Beylikdüzü Belediyesince askıya çıkarılmıştır


SATIŞ SAATİ: 14.10-14.20 saatleri arasındaMUHAMMEN BEDELİ: 155.000,00-TL


10-TAPUKAYDI: İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci mah. Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanı adresinde bulunan, 1615 ada, 1 parselde kayıtlı, 36/2400 arsa paylı, zemin kat, 54 numaralı mesken vasfında tamamı Mehemet Maşuk Kibar adına kayıtlı (bağımsız bölüm) meskenin tamamı açık artırma suretiyle satışa çıkarılmıştır.


ÖZELLİKLERİ: Satışa konu taşınmaz, İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanında bulunan 36/2400 arsa paylı bağımsız bölümdür. Hali hazır apartman bodrum kat, zemin kat, 15 normal kat ve çat katından oluşan, toplam 64 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Taşınmaz, betonarme karkas olarak inşa edilen yapıda bulunmaktadır ve hali hazırda kullanıma hazır olup, tamamına yakınında oturulmaktadır. Taşınmazların bulunduğu parsel üzerindeki blok Yargı Apartmanı ofarak adlandırılmaktadır. Parsel duvar ile çevirili olup, mantolaması yapılmış, açık otopark alanına ve bakımlı bahçe düzenine sahiptir. Toplu taşıma ve ulaşım yürüme mesafesindedir. Konum olarak Yeşilkent ve Ekşioğlı Akkent siteleri arasında yer almaktadır. E-5 Karayoluna 3 km, Gürpınar merkezine 1 km mesafede bulunmaktadır. Apartman takriben 5 yıllıktır, meskende yıpranma yoktur. Apartmanda iki adet asansör, yangın merpeni mevcuttur. Satışa konu olan mesken apartmanın güney cephesinde yer almaktadır. Satışa konu bağımsız bölüm, takribi brüt: 180 m2, net alanı ise 142 metre karedir. 3 oda, salon, mutfak, banyo, ebeveyn banyo, WC, antre, hol ve 1 balkon hacimlerinden Dİuşmaktadır. Kullanılan malzeme tetkik edildiğinde; salon ve odalarda yer döşemesi laminat parke, duvarlar saten boya, tavanlar kartonpiyerlidir. Banyolarda yer döşemesi seramik, duvarlar seramik, tavan jlastik boyadır. Mutfak dolapları ve tezgâhı laminattır. Antre yer döşemesi seramik, duvarlar saten boya, avan kartonpiyerlidir. Pencereler PVC doğrama ve çift camlıdır, iç kapılar Amerikan panel, dış kapı :eliktir. Banyoda vitrifiye malzemesi olarak, küvet, klozet ve lavabo mevcuttur. Dairede ısıtma doğalgaz /akıtlı, kombi sistem petekli kalorifer tesisatı kullanılmaktadır.


İMAR DURUMU: Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, imar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 14.06.2011 tarih, Î804 sayılı yazısına göre; İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, 1615 ada, 1 nolu »arsel, İBB Başkanlığı tarafından 08.08.2010 tarihinde onaylanan, 1/5000 ölçekli Beylikdüzü Gürpınar Jazım İmar Planında K4 (500 kişi/ha+H: 24,50m.) “konut” alanında kalmaktadır. 1/1000 ölçekli Uygulama nar Planı ise İ.B.B. tarafından onaylandıktan sonra Beylikdüzü Belediyesince askıya çıkarılmıştır.


SATIŞ SAATİ: 14.30-14.40 saatleri arasındaMUHAMMEN BEDELİ: 160.000,00-TL


11-TAPUKAYDI: İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci mah. Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanı adresinde bulunan, 1615 ada, 1 parselde kayıtlı, 36/2400 arsa paylı, zemin kat, 57 numaralı mesken vasfında tamamı Mehmet Şerif Kibar adına kayıtlı (bağımsız bölüm) meskenin tamamı açık artırma suretiyle satışa çıkarılmıştır.


ÖZELLİKLERİ: Satışa konu taşınmaz, İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Zafer Caddesi, No:6 Yargı Apartmanında bulunan 36/2400 arsa paylı bağımsız bölümdür. Hali hazır apartman bodrum kat, zemin kat, 15 normal kat ve çat katından oluşan, toplam 64 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Taşınmaz, betonarme karkas olarak inşa edilen yapıda bulunmaktadır ve hali hazırda lullanıma hazır olup, tamamına yakınında oturulmaktadır. Taşınmazların bulunduğu parsel üzerindeki blok Yargı apartmanı olarak adlandırılmaktadır. Parsel duvar ile çevirili olup, mantolaması yapılmış, açık otopark alanına ve bakımlı bahçe düzenine sahiptir. Toplu, taşıma ve ulaşım yürüme mesafesindedir. tonum olarak Yeşilkent ve Ekşioğlı Akkent siteleri arasında yer almaktadır. E-5 Karayoluna 3 km, Sürpınar merkezine 1 km mesafede bulunmaktadır. Apartmanda iki adet asansör, yangın merpeni mevcuttur. Satışa konu olan mesken apartmanın doğu cephesinde yer almaktadır. Satışa konu bağımsız bölüm, takribi brüt: 180 m2, net alanı ise 142 metrekaredir. 3 oda, salon, mutfak, banyo, ebeveyn banyo, WC, antre, hol ve 1 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Kullanılan malzeme tetkik edildiğinde; salon ve odalarda yer döşemesi laminat parke, livarlar saten boya, tavanlar kartonpiyerlidir. 


İMAR DURUMU: Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 14.06.2011 tarih, 04 sayılı yazısına göre; İstanbul İli, Beylikdüzü ilçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, 1615 ada, 1 nolu ırsel, İBB Başkanlığı tarafından 08.08.2010 tarihinde onaylanan, 1/5000 ölçekli Beylikdüzü Gürpınar izim İmar Planında K4 (500 kişi/ha+H: 24,50m.) “konut” alanında kalmaktadır. 1/1000 ölçekli Uygulama ar Planı ise İ.B.B. tarafından onaylandıktan sonra Beylikdüzü Belediyesince askıya çıkarılmıştır.


SATIŞ SAATİ: 14:50-15.00 saatleri arasındaMUHAMMEN BEDELİ: 155.000,00-TL


5ATIŞ ŞARTLARI: 1-Satışlar 07.09.2012 günü yukarıda belirtilen saatler arasında BÜYÜKÇEKMECE ADLİYESİ (HUKUK) ADLİYESİ BİRİNCİ KAT, 1.İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDE/BÜYÜKÇEKMECE adresinde açık arttırma suretiyle ayrı ayrı yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin %60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur, ile bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü şaklı kalmak şartıyla 17.09.2012 günü aynı yer saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacakları lamını, satış ve paylaştırma giderlerini geçmesi ve artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin 0'ını bulması lazımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.


Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde pey akçesi veya bu miktar ar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde günü geçmemek üzere mehil verilebilir, ihale damga vergisi, tapu alım harcı ile yasal oranda K.D.V. aşınmazın teslim giderleri alıcıya aittir. Birikmiş vergiler, tapu satım harcı ile tellaliye rüsumu satış elinden ödenir.


ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (') bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve rafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.


Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde en alıcıya bir örneği gönderilebilir.


Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi k isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. HJ ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur. 


(Basın: 49030- www.bik.gw.tr)


İlanı görüntülemek için tıklayın




Geri Dön