02 / 05 / 2024

Beymahall’de hemen tapu teslim: 143 bin liraya 1+1!

Beymahall’de hemen tapu teslim: 143 bin liraya 1+1!

Firma: Beylik Yapı

Proje: Beymahall

Yapımı Beylik Yapı tarafından gerçekleştirilen Beymahall Residence projesinde satışlar 143 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ediyor. Projedeki daireler hemen teslim ediliyor.




Beymahall’de çok özel bir kampanya çok özel koşullarla sizleri bekliyor. İnşaatı % 70 seviyesinde tamamlanan projede yaşamın başlamasına çok az kaldı. Sizde bu projede yer almak istiyorsanız, size en uygun kampanya koşullarını öğrenmek ve örnek dairemizi görmek için satış ofisimize bekliyoruz.


Tüm ayrıntıları özenle tasarlanmış lüks daireleri, eşsiz konforu ve ayrıcalıklı lokasyonu ile  bulunduğu bölgenin değerine değer katacak  Beymahall  için start veren  Beylik Yapı  , Esenyurt’un en merkezi noktasında yeni residance projesini hayata geçiriyor. Şehrin yeni çekim merkezinde  beş yıldızlı otel konforunda ayrıcalıklı bir hayat sunan Beymahall, İstanbul’un yeni yaşam bölgesinde yükselmeye başlıyor.   Projenin 1+1 daireleri 143 bin liradan, 2+1 daireleri 273 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Beymahall’de hemen tapu teslim: 143 bin liraya 1+1!


Örnek dairemizi bugün görün, yatırıma anında başlayın


Beylik Yapı  tarafından 1830 m2'lik alan üzerinde inşa edilen 10 katlı residence projesi Beymahall , ofis ve residence yaşamını bir arada sunuyor .86 daire ve 8 dükkan’dan oluşan Beymahall  sunduğu standartlar ile de cazip bir yaşam sunuyor.


Her türlü sosyal imkan bir arada


Yeni bir yaşam tarzını beraberinde getiren Beymahall Residance’ın sunduğu imkanlar arasında ;


Resepsiyon

Kartlı giriş sistemi

Spor merkezi

Kapalı otopark ( araç asansörlü )

Klima alt yapısı

7/24 kapalı devre kamera sistemi

Vale hizmeti

Görüntülü intercom

Internet alt yapısı

Isı yalıtımı

Kullan-Öde merkezi ısıtma

Bina ve daireleri kapsayan jenaratör

Güneş enerjili merkezi su ısıtma sistemi


Kullanılacak malzemeler

Franke marka ankastre ürünler

Hitit marka yer seramikleri

Zimmer marka armatürler

Bocchi marka vitrifiye ve diğerleri


Cadde üstü alışveriş keyfi


Beymahall Residance cadde üzerinde yer alan dükkanları ile caddeye sıfır konumu ve merkezi lokasyonu ile bölgenin yeni uğrak yeri olacak. 



E-5’ e ve Metrobüse 100 metre mesafede


Merkezi konumuyla da sakinlerine büyük avantaj sağlayan Beymahall, yeni Metrobüs hattına ve E5 karayoluna 100 metre mesefade ,Tüyap fuar alanı , Havalimanı ,özel ve devlet hastaneleri ve pek çok noktaya kolay ulaşabilecek mesafede yer almaktadır. 



0212 428 00 22

www.beymahall.com.tr


projeye sor



Geri Dön