28 / 04 / 2024

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Piyalepaşa Gayrimenkul

Proje: Piyalepaşa İstanbul

Nisan ayında satışa çıkacak olan Piyalepaşa İstanbul 440 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim edilecek?



"Beyoğlu  Piyalepaşa İstanbul  ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Lansmanı bugün yapılan projede 760 adet konut ve 190 adet rezidans daire bulunuyor.


Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen Piyalepaşa İstanbul'da dairelerin alanları 55 metrekare ile 207 metrekare arasında değişiyor. Proje İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçiriliyor.


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinin 107 bin metrekaresi konut alanı, 2 bin 500 metrekaresi kapalı sosyal tesis alanı, 50 bin metrekaresi ofis alanı, 31 bin metrekaresi alışveriş sokağı, 34 bin metrekaresi otel alanı için ayrıldı. 


Konut fiyatları metrekara bazında 7 bin 500 TL ile 8 bin 500 TL arasında değişiklik gösteren Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı da yer alıyor. Projede ofislerin kira fiyatları metrekare bazında 25 dolardan başlıyor. 


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?

Nisan ayı içerisinde satışa çıkması öngörülen Piyalepaşa İstanbul projesinin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje 800 miyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Piyalepaşa İstanbul telefon: 0212 216 22 30

Web: www.piyalepasa.com.tr 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön