28 / 04 / 2024

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!


Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kanbur tarafından kuruldu.



Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kanbur tarafından kuruldu.

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) LOJİSTİK Diğer depolama ve antrepoculuk faaliyetleri (frigorifik depolar ile hububat, kimyasallar, dökme sıvı ve gaz depolama faaliyetleri hariç)Karayolu ile şehir içi yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç) TEMİZLİK Diğer temizlik faaliyetleri (yüzme havuzları, tren, otobüs, uçak, tanker, plaj ve şişelerin temizlenmesi ile dezenfekte faaliyetleri dahil, oto yıkama hariç) REKLAM Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.) OTOMOTİV Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının toptan ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az))
 


Geri Dön