18 / 05 / 2024

Bilgisayar oyunlarına gelen zam pes dedirtti!

Bilgisayar oyunlarına gelen zam pes dedirtti!

Böylesi görülmedi. Her türlü zam haberini duyduk ama bu haber gerçekten hayret ettirdi! Türkiye’de yüzbinlerce kişinin oynadığı bilgisayar oyunlarının yüzde 700’lere varan oranda zamlandığı bildirildi.



Sonunda bilgisayar oyunlarına da zam geldi ama öyle böyle değil! Dünyaca ünlü dev oyun firmaları oyunlarına yeni zamlar yaparken, Türkiye’de artan döviz kurları da bunun tuzu biberi oldu ve sonuçta oyun paketleri yüzde 700’lere varan oranlarda zamlandı.

Bilgisayar oyunlarına gelen zam pes dedirtti!

Adeta sağanak halinde yağan zam yağmuruna bir de bilgisayar oyunları eklendi. Son günlerde peş peşe gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Sonunda insanların gerçek dünyada yaşanan olumsuzlukları bir nebze de olsa unutabilmek gayesiyle oynadığı bilgisayar oyunları da yüzde 700’e varan oranda zamlandı!

Bilgisayar oyunları oynayanları çok üzecek bir zam haberi daha geldi. Dijital oyun sektörü her sene dolar bazında büyük ciro rakamları elde ederken, bu oyunları oynayanların bütçeleri ise her gün daha fazla zorlanmaya başladı.

Konuyla ilgili en haber yine bir oyun şirketinden geldi. Oyun sektöründeki önemli şirketlerden Steam'de 400’ü aşkın oyun ve ek paketin fiyatlarının zamlandığı bildirildi.

Yapılan son fiyat güncellemelerinin ardından yeni fiyatlarla eski fiyatlar arasında yüzde 700'e varan farklar oluştu.


Geri Dön