28 / 07 / 2024

Bilgisayarınızda Windows 11 yüklü ise müjde! Artık o sorun çözüldü

Bilgisayarınızda Windows 11 yüklü ise müjde! Artık o sorun çözüldü

Windows 11 kullanıcılarının sevmediği bir özellik yetkililerin daha test aşamasındayken gelen şikayetler üzerine çözüme kavuştu. .


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


25272 ön izleme versiyonuyla beraber görev çubuğunun arama kutusunda meydana gelen görsel teklemelerle alakalı bir problem başta olmak üzere bazı sorunlar düzeldi.

işletim sistemi, bilgisayar veya cihazınızda çalışan bir yazılım programıdır. Bu program, bilgisayarınızın donanımı ve yazılımlarını yönetir ve bilgisayarınızın çalışmasını sağlar. İşletim sistemi, bilgisayarınızın içinde çalışan tüm uygulamalar arasında en önemli olandır. Örneğin, Windows, macOS ve Linux gibi işletim sistemleri,
 bilgisayarlar için yaygın olarak kullanılır. İşletim sistemleri ayrıca mobil cihazlar, oyun konsolları ve hatta ev aletleri gibi cihazlar için de kullanılabilir.

Bilgisayarınızda Windows 11 yüklü ise müjde! Artık o sorun çözüldü

Microsoft, global çapta bir teknoloji şirketidir. Microsoft, 1978 yılında Bill Gates ve Paul Allen tarafından kuruldu ve ilk olarak bilgisayar yazılımları ve bilgisayar yazılımları imal etmeye başladı. Bugün, Microsoft, dünyaya birçok farklı ürün ve hizmet sunmaktadır, bunlar arasında bilgisayar işletim sistemleri ( örneğin, Windows),
 ofis yazılımları ( örneğin, Word ve Excel), oyunlar ve oyun konsolları ( örneğin, Xbox), bulut bilişim hizmetleri ( örneğin, Azure) ve daha fazlası bulunmaktadır.

 Steam bir rekor daha kırdı! Aynı anda 10 milyondan fazla kişi...

İphone 14 pro serisi olanlar dikkat! Öyle bir sonuç çıktı ki gözlerine inanamadı

Memur ve emekli zammı yüzde 30 olduktan sonra milyonlar bu habere kilitlendi! Gelişmeler merak ediliyor


Geri Dön