09 / 05 / 2024

Bilyoner.com Hane Plus'tan 30 Kasım'a kadar ev hediye ediyor!

 Bilyoner.com Hane Plus'tan 30 Kasım'a kadar ev hediye ediyor!

Türkiye’nin lider şans oyunları sitesi Bilyoner.com, 1 Eylül’den itibaren geçerli olan kampanyasıyla bir kişiyi ev sahibi yapıyor



30 Kasım’a kadar sürecek olan kampanyanın sonunda çekilişle belirlenecek olan bir kişiye Ukra İnşaat’ın Hane Plus projesinden yepyeni bir daire hediye ediliyor.


Kampanyaya Bilyoner.com aracılığıyla Milli Piyango bileti satın alan üyeler katılabiliyor. Üstelik biletini Bilyoner.com’un iPad ve iPhone uygulamalarından ya da Milli Piyango aboneliği ile satın alan üyeler, tam iki kat çekiliş hakkı kazanıyor.


Bilyoner.com’un Eylül ayı itibariyle başlayan kampanyası ev sahibi olmak isteyenlerin rüyalarını süslüyor. 30 Kasım’da sonlanacak olan kampanyaya katılan üyeler arasından çekilişle belirlenecek bir kişi Ukra İnşaat’ın Hane Plus projesinden yepyeni bir ev ile hayallerine kavuşacak. Avantajlı kampanyadan faydalanmak için Bilyoner.com üzerinden Milli Piyango bileti almak yeterli.


Milli Piyango aboneliği ve iPhone-iPad uygulamaları ile satın almada 2 kat çekiliş hakkı!

Üyeler aldıkları her çeyrek bilet için 1, her yarım bilet için 2, her tam bilet için ise 4 çekiliş hakkı elde ediyor. Ayrıca biletlerini iPhone ve iPad uygulamalarıyla ve Milli Piyango aboneliğiyle satın alan üyelere tam iki kat çekiliş hakkı tanınıyor. Hayalleri gerçeğe dönüştüren yeni kampanyayla ev sahibi olmak için daha fazla bilgi www.bilyoner.com’da



Geri Dön