29 / 04 / 2024

BİM 22 Temmuz'dan sonra geçerli olacak indirim listesini yayınladı! Listedekiler şok edecek

BİM 22 Temmuz'dan sonra geçerli olacak indirim listesini yayınladı! Listedekiler şok edecek

BİM, 22 Temmuz'dan sonra geçerli olması planlanan indirimli ürün listesini yayınladı. Listede Televizyonların dahi indirime girdiği görüldü.



BİM, indirime girecek ürünlerini düzenli olarak yayınlamaya devam ediyor. Bİm tarafından 22 Temmuz'dan sonra geçerli olmaya başlayacak ürünlerin de indirim listesi yayınlandı. 

HEM EV HEM DE MUTFAK EŞYALARI VAR

İndirim kapsamında hem ev eşyaları hem de mutfak araç gereçleri piyasadan çok daha uygun fiyata alınabilecek. Üstelik 22 Temmuz’dan itibaren tüm mutfak gereçleri tek fiyattan, 37,50 liradan satışta olacak. İşte BİM’de 22’sinden itibaren görülecek fiyatlar…
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön