06 / 05 / 2024

BİM'de büyük haftasonu indirimi! İşte 4 Eylül Pazar BİM fiyat listesi!

BİM'de büyük haftasonu indirimi! İşte 4 Eylül Pazar BİM fiyat listesi!

BİM’in bu haftaki aktüel ürünler kataloğu bilhassa kırtasiye ürünleri açısından oldukça dikkat çekti. Katalogda hangi ürünlerin indirimde olduğu merak konusu oldu. İşte detaylar…



BİM’in bu haftaki aktüel ürünler kataloğu özellikle kırtasiye ürünleri açısından oldukça talep gördü. BİM kataloğunda hangi ürünlerin indirimde olduğu merak konusu oldu. İşte BİM kataloğundan detaylar…

İndirim günlerinin sıkça görüldüğü bu günlerde okulların da açılması ile beraber kırtasiye malzemelerinde büyük indirim başladı. Yayımlanan BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta gıda, teknolojik ve temizlik malzemelerin yanında okul malzemeleri de bulunuyor. Okul döneminin başladığı bu dönemde veliler BİM’ in bu haftaki aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünlerde indirim olduğunu merakla araştırmaya başladı.

BİM Hafta Sonu Kırtasiye Fırsatları!

 BİM de büyük haftasonu indirimi! İşte 4 Eylül Pazar BİM fiyat listesi!

Okulların açılmasına çok az zaman kaldı. Ancak birinci sınıflar ve anaokulu öğrencileri diğer öğrencilere göre biraz daha erken okula başlayacak. Okulların açılma tarihi geçenlerde açıklandı. Açıklamaya göre okul öncesi öğrendiler ile birinci sınıflar 5 Eylül 2022 tarihinde ders başı yapacak. Bu yaş grubu için oldukça heyecanlı bir sürecin başlamasına çok az kaldı. Öğrenciler ile birlikte bu heyecana veliler de dahil oldu.

5 Eylül 2022 tarihinde hem okul öncesi hem de birinci sınıf öğrencilerinin eğitim öğretim hayatına adım atması ile veliler okul malzemelerini daha uyguna alabilmek için araştırmaya başladı. BİM in bu haftaki aktüel ürünler kataloğunda okul malzemeleri de yer aldı. Katalogda okul malzemelerinin yanında diğer ürünler de yer aldı.

 


Geri Dön