30 / 06 / 2024

Bim’den nakit ödemeyi kaldırma kararı… Bazı marketlerde sadece kredi kartı geçecek!

Bim’den nakit ödemeyi kaldırma kararı… Bazı marketlerde sadece kredi kartı geçecek!

BİM’in gurme market markası File bazı marketlerinde sadece kredi kartı ve banka kartlarıyla ödeme kabul edeceğini açıkladı. Nakit Ekonomist Şenol Babuşçu’nun sosyal medya hesabından duyurduğu nakit ödemelerin kaldırıldığı haberi tepkilere neden oldu.



BİM’in gurme market markası File ile ilgili aldığı karar sosyal medyada gündem oldu. BİM'in gurme market markası File, 8 Temmuz’dan itibaren sadece kredi kartı ve banka kartıyla alışveriş yapılacağını bildirdi. Açıklanan yerlerde nakıit ile alışveriş yapılamayacak.

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı ve Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, https://x.com/senolbabuscu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “BİM'in gurme market markası File, 8 Temmuz’dan itibaren sadece banka ve kredi kartıyla alışveriş yapılacağını duyurdu. Artık nakit ile ödeme kabul edilmeyecek” dedi. Takipçilerinden uygulamayı yerinde bulan da şarta bağlanmasını kabul etmeyen de oldu.

Bu arada File Market de yaptığı açıklama ile durumu müşterilerine duyurdu. File’den yapılan açıklamada,Sevgili müşterilerimiz 08.07.2024 tarihinden itibaren bu mağazamızda yapılan alışverişlerde daha pratik, hızlı ve hijyenik bir alışveriş deneyimi yaşamanız amacıyla sadece kredi/banka kartları ile ödemeye geçilecektir” denildi.

İŞTE O PAYLAŞIM VE GELEN YORUMLAR

HER YERDE OLMASI GEREKEN UYGULAMA

Engelli aracı alımında yeni düzenleme! 5 yıl satamama şartı 10 yıla mı çıkartılıyor?

1 Temmuz sonrası 10 bin liralık kira bedeli ne kadar olacak? Kiracılar dikkat! İşte yeni kira artış hesaplaması!

Benzin ve motorinde dev zam tabelaları değiştirdi! Güncel akaryakıt fiyatları 25 Haziran 2024!

22 ayar 10 gram bilezikte alış satış fiyatı hesaplandı! İşte alış satış farkı! Bilezik bozdururken dolandırılmayın!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön