28 / 04 / 2024

BİM'den Samsung 64 MP kameralı Galaxy A72'ye akıl almaz indirim! Stoklar tükenmeden yetişin! Sakın kaçırmayın!

BİM'den Samsung 64 MP kameralı Galaxy A72'ye akıl almaz indirim! Stoklar tükenmeden yetişin! Sakın kaçırmayın!

BİM, Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında yer alan Samsung Galaxy A72 için büyük bir indirim uyguluyor! Bu fırsatı kaçırmayın! BİM'de Samsung Galaxy A72'nin fiyatı nedir diye merak ediyorsanız, işte 6 Nisan 2023 tarihli fiyat listesi...



Ev ve iş yerleri için uygun fiyatlı ürünler sunan BİM, teknoloji tutkunlarının ilgisini çekecek bir indirim haberiyle gündeme geldi. BİM, dünyaca ünlü teknoloji markası Samsung'un popüler akıllı telefonu Galaxy A72'yi indirimli fiyat etiketiyle satışa çıkardı.

Samsung Galaxy A72, 6.7 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekranı, güçlü Snapdragon 720G işlemcisi ve 8 GB RAM'iyle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya aday bir telefon. Ayrıca, 64 MP ana kameraya, 12 MP ultra geniş kameraya, 8 MP telefoto kameraya ve 5 MP makro kameraya sahip dörtlü kamera sistemi, yüksek kaliteli fotoğraf ve video çekimleri için ideal bir seçenek sunuyor.

Uzun pil ömrüyle dikkat çeken Samsung Galaxy A72'ye Carrefoursa'dan indirim! İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

BİM, Samsung Galaxy A72'yi indirimli fiyat etiketiyle satışa sunarak kullanıcılara büyük bir fırsat sunuyor. Samsung markalı bu telefonu, normal fiyatının altında bir fiyatla satın almak isteyenler için fırsat niteliği taşıyor.

BİM'in Samsung Galaxy A72 kampanyası, stoklarla sınırlı olduğu için erken hareket etmek isteyenler için bir fırsat sunuyor. Bu indirim fırsatı sayesinde, Samsung Galaxy A72'yi daha uygun bir fiyata satın almak isteyenler, BİM Mobil uygulamasını ziyaret edebilirler.

BİM'den Samsung 64 MP kameralı Galaxy A72'ye akıl almaz indirim! Stoklar tükenmeden yetişin! Sakın kaçırmayın!.. İşte ayrıntılar...


Geri Dön