18 / 05 / 2024

Binance için Avrupa'da dikkat çeken gelişme!

Binance için Avrupa'da dikkat çeken gelişme!

Borsanın euro işlemleri için mevcut bankacılık ortağı olan Paysafe Payment Solutions Ltd, 25 Eylül tarihinden itibaren kripto para borsasını desteklemeyi bırakacağını açıkladı.



BİNANCE BİR ÇOK DAVA İLE KARŞI KARŞIYA

Haziran ayı başlarında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Binance, Binance.US ve CEO Changpeng "CZ" Zhao'ya, kayıtsız menkul kıymetler sunma ve müşteri fonlarının kullanımıyla ilgili çeşitli iddialar da dahil olmak üzere çok sayıda federal menkul kıymetler yasasını ihlal ettikleri gerekçesiyle dava açmıştı.

O dönemden sonra borsa, Birleşik Krallık ve Hollanda'dan çekildiğini açıklarken, Belçika'nın piyasa düzenleyici kurumu Binance'in ülkede kripto hizmetleri sunmayı durdurması yönünde karar vermişti.

Financial Times'ın haberine göre, Şubat 2022'de İngiltere'nin mali düzenleyicisi, borsanın Paysafe ile bir anlaşma yapmasının ardından Binance'in ülkenin birincil ödeme ağına erişim kazanması konusundaki endişelerini ifade etmişti.


 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön