03 / 05 / 2024

Binance için Avrupa'da dikkat çeken gelişme!

Binance için Avrupa'da dikkat çeken gelişme!

Borsanın euro işlemleri için mevcut bankacılık ortağı olan Paysafe Payment Solutions Ltd, 25 Eylül tarihinden itibaren kripto para borsasını desteklemeyi bırakacağını açıkladı.



2018 yılı istatistiklerinde dünyanın en yüksek hacimli kripto borsası olarak öne çıkan Binance, son dönemde birçok düzenleme ile karşı karşıya kaldı ve pazar payı kaybetmeye başladı. Binance şimdi de euro işlemleriyle ilgili yeni bir olumsuz gelişmenin etkisi altında kalacak.

Bloomberght’nin haberine göre dünyanın en yüksek hacimli bitcoin ve altcoin kripto borsalarından biri olan Binance'in mevcut euro işlemlerindeki bankacılık ortağı Paysafe Payment Solutions Limited, 25 Eylül tarihinden sonra artık kripto Borsasını desteklemeyi bırakacağını kamuoyuna açıkladı.

Binance, konuyla ilgili olarak Coindesk'e bir açıklama gönderdi. Yapılan bilgilendirme açıklamasında "Binance, Banka Transferi (SEPA) yoluyla EURO para yatırma ve çekme işlemleri için sağlayıcısını değiştirecek. Şu ana kadar birlikte çalıştığımız mevcut ortağımız Paysafe, 25 Eylül 2023 tarihinden itibaren Binance kullanıcılarına artık bu hizmetleri sağlamayacak" ifadelerine yer verildi.

 Binance için Avrupa da dikkat çeken gelişme!

BU GELİŞME BORSAYI ZORLAYACAK

“Tek Euro Ödemeler Alanı” (Single Euro Payments Area) ifadesinin kısaltması olan SEPA, Avrupa Birliği'nin euro işlemleri için diğer ülkelerle entegre, sınır ötesi ödeme ağını gösteriyor.

Yaşanan bu gelişme, işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance'in Avrupa ve ABD'deki mali düzenleyicileri tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. Şirket tarafından alınan bu karar borsayı zorlayacak yeni bir gelişme olarak değerlendirildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön