05 / 05 / 2024

Kanal İstanbul itirazları için dikkat çeken gelişme!

Kanal İstanbul itirazları için dikkat çeken gelişme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, 27 Aralık tarihi için için işlem kabul edilmeyeceğini açıklarken, hafta sonu ve yeni yıl resmi tatilleri sebebiyle itiraz dilekçeleri işleme alınmayacak.



Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nün akşam saatlerinde resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayınladı. Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, yayınlanan duyuruda, “27.12.2019 cuma günü yeni hizmet binasına taşınma işlemlerinden dolayı müdürlüğümüzün Gelen - Giden Evrak Birimleri kapalı olacaktır. Bilgilerinize sunarız” ifadeleri yer aldı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), çevre ve meslek örgütleri ile yurttaşların çılgın proje Kanal İstanbul'a ilişkin görüş ve itirazlarını 2 Ocak 2020'ye kadar iletebileceklerini bildirmişti. Fakat İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nün yaptığı son duyuruyla itiraz dilekçelerinin verilebilmesi için yurttaşların bugünle beraber üç buçuk günü kalıyor. Hizmet binasının taşınmasından dolayı cuma günü dilekçeler kabul edilmezken, hafta sonu yarım gün sayılan 31 Aralık ve tatil günü olan 1 Ocak’ta da itiraz dilekçeleri teslim edilemeyecek. 

 

Kanal İstanbul'un ÇED raporu yayınlandı!

Kanal İstanbul için kim ne dedi? 


Geri Dön