02 / 05 / 2024

Bingöl'de amatör spor kulüpleri için yapılan sosyal tesis tamamlandı!

Bingöl'de amatör spor kulüpleri için yapılan sosyal tesis tamamlandı!

Bingöl Belediyesi' nin 'Bingöl Spor Turizmi Altyapısının Geliştirilmesi Projesi' kapsamında amatör spor kulüpleri için Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi'nin bahçesine yaptığı sosyal tesis tamamlandı...




Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi'nin bahçesinde yapımı devam eden tesiste inşaat çalışmaları tamamlandı.


Konu hakkında bilgiler veren Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, "Bingöl Spor Turizmi Altyapısının Geliştirilmesi Projesi'nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği projemizin paydaşı. Amatör spor kulüplerinin, kendilerine ait bir mekanları, tek çatı altında birleşecekleri, faaliyetlerini gösterecekleri toplantı yapacakları ve konaklama ihtiyaçlarını giderecekleri bir tesis yaptık. Tesis içerisinde, 20 amatör spor kulübümüzün kendilerine ait odaları ve toplantı salonları yer alıyor. Tesiste inşaat çalışmaları bitti. Proje Fırat Kalkınma Ajansı ve Bingöl Belediyesi'nin finansman ortaklığıyla yürütülüyor" dedi.


Bingöl Belediyesi


Geri Dön