17 / 05 / 2024

bingöl amatör spor sosyal tesisi ne zaman açılacak

bingöl amatör spor sosyal tesisi ne zaman açılacak

Bingöl Belediyesi' nin 'Bingöl Spor Turizmi Altyapısının Geliştirilmesi Projesi' kapsamında amatör spor kulüpleri için Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi'nin bahçesine yaptığı sosyal tesis tamamlandı...

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Deprem oldu, Naci Görür uyardı: Erzincan-Karlıova arası ile Karlıova-Bingöl arası hassas!

Bingöl'un Kiğı ilçesinde bugün saat 11.19'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Bingöl'deki depremde 68 yapı ağır hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da meydana gelen depremde toplamda 68 yapı ağır hasar gördü...

Uzmanlardan Bingöl depremi açıklaması! 

Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Ahmet Ercan dün Bingöl'de meydana gelen depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Görür'ün o açıklaması...

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

TOKİ Bingöl 1.172 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez İlçesi Kültür Mahallesi 1172 Adet Konut ve 196 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Bingöl'e 1.172 yeni konut!

Bingöl İli Merkez İlçesi Kültür Mahallesi 1172 Adet Konut ve 196 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Bingöl Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Millet Bahçesi'nin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Feyzi Bingöl'den Malatya depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, bugün Malatya'da meydana gelen depreme ilişkin, "Bu depremlerin devamı gelecek kaldı ki bu büyüklükteki depremden daha büyüğünü bekliyoruz. Malatya Pütürge ile Kahramanmaraş arasındaki bölgede 6.5 ile 6.7 arasında bir deprem olacak" diye konuşt

Bingöl'deki depremzedeler devletten ev istiyor!

Bingöl'de 14 Haziran tarihinde yaşanan 5,7 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasar gören depremzedeler, Devletin desteği ile bir sonraki bayramı evlerinde geçirmeyi umut ettiklerini söyledi.

bingöl amatör spor sosyal tesisi ne zaman açılacak Haberi

bingöl amatör spor sosyal tesisi ne zaman açılacak


Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi'nin bahçesinde yapımı devam eden tesiste inşaat çalışmaları tamamlandı.


Konu hakkında bilgiler veren Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, "Bingöl Spor Turizmi Altyapısının Geliştirilmesi Projesi'nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği projemizin paydaşı. Amatör spor kulüplerinin, kendilerine ait bir mekanları, tek çatı altında birleşecekleri, faaliyetlerini gösterecekleri toplantı yapacakları ve konaklama ihtiyaçlarını giderecekleri bir tesis yaptık. Tesis içerisinde, 20 amatör spor kulübümüzün kendilerine ait odaları ve toplantı salonları yer alıyor. Tesiste inşaat çalışmaları bitti. Proje Fırat Kalkınma Ajansı ve Bingöl Belediyesi'nin finansman ortaklığıyla yürütülüyor" dedi.


Bingöl...