29 / 04 / 2024

Bingöl'de inşaat iskelesi çöktü: 5 yaralı!

Bingöl'de inşaat iskelesi çöktü: 5 yaralı!

Bingöl Genç Caddesi Madden Sokağı'nda yapımı devam eden bir iş merkezi inşaatının 4 katına beton döken 5 işçi iskelenin çökmesi sonucu düştü.




Bingöl Genç Caddesi Madden Sokağı'nda yapımı devam eden bir iş merkezi inşaatının 4 katına beton döken 5 işçi iskelenin çökmesi sonucu düştü.

Olay yerine gelen Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, UMKE ve 112 Acil Servis ekipleri, enkaz altından çıkardıkları yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Bingöl Devlet Hastanesine kaldırdı.

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.




AA




Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bingöl’de yapımı devam eden inşaatın iskelesinde çökme meydana gelmesi sonucu 5 işçi yaralandı.


Olay, Genç Caddesi Maden Sokak'ta yapımı devam eden inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, inşaatın son katına mikserle beton döküldüğü sırada çökme meydana geldi. Olayda, inşaatta çalışan 5 işçi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen UMKE, 112 ve AFAD ekipleri tarafından, yapılan ilk müdahalelerinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.



Sabah





Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bingöl'de Genç Caddesi üzerinde yapımı süren bir inşaatta, beton dökümü sırasında meydana gelen göçükte 4 işçi yaralandı.


Merkez Genç Caddesi’ndeki 5 katlı bir binanın teras katında yapımı devam eden inşaattın beton dökümü sırasında göçük meydana geldi. Saat 12.00 sıralarında, dökülen betonun ağırlığını kaldırmak için yeterli olmayan tabliyerin kırılması sonucu göçük meydana geldi. İnşaatta çalışan 4 işçi dökülen beton ve tabliyeler altında kaldı. Olay yerine çok sayıda AFAD ve UMKE ekipleri sevkedilirken, çalışmaların düzenli devam etmesi için de polis, inşaat alanı çevresinde güvenlik önlemi aldı. AFAD ve UMKE ekiplerinin kısa süren çalışmasının ardından göçük altından çıkarılan 4 işçi, Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Sözcü



Haber Aydınlık Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bingöl'de bir iş merkezi inşaatında iskelenin çökmesi sonucu 5 işçi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Genç Caddesi Maden Sokağı'nda bir iş merkezi inşaatının 4. katına beton döken 5 işçi, iskelenin çökmesi sonucu düştü. Olay yerine gelen Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ve 112 Acil Servis ekipleri, enkaz altından çıkardıklan yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 



Aydınlık Gazetesi


Geri Dön