04 / 05 / 2024

Binlerce çalışanı yakından ilgilendiriyor! Yüzde 45+15 zam masada

Binlerce çalışanı yakından ilgilendiriyor! Yüzde 45+15 zam masada

Kamuda çalışan 700 bin kişinin 2 yıllık zam oranının netleşeceği toplu iş sözleşmesi görüşmeleri gelecek hafta Çarşamba günü yeniden masada olacak. Geçtiğimiz ay Türk-İş ile Hak-İş kanadının talepleri ilk kez duyurulmuştu. İşte tüm detaylar...



Emeklilerin en düşük maaşının 7.500 TL’ye, bayram ikramiyelerinin ise 2 bin liraya çıkarılmasına dair yasa Türkiye Büyük Millet Meclis’inden (TBMM) geçti.

Mynet'ten Sinem Eryılmaz'ın haberine göre, yasa ile birlikte geçici işçilere de kadro imkanı sağlandı. Geçici işçilerin çalışma süreleri 11 ay 29 güne yükseltildi. Uygun şartlar sağlandığında ise geçici işçilere kadro imkanı sağlanacak. Şimdi ise tüm dikkatler 700 bin kamu işçisini ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmelerine çevrildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön