05 / 05 / 2024

Binlerce lira ödemişlerdi Bodrum’da yüzlerce turist sokakta kaldı

Binlerce lira ödemişlerdi Bodrum’da yüzlerce turist sokakta kaldı

Bodrum’da 4 yıldızlı Middle Town ve Palmet Bodrum otellerine ÇED raporu olmadığı gerekçesiyle, mühür vuruldu. 300 turist 43 derece sıcağın altında bavullarıyla saatlerce otellerin önünde bekledi. Türk, Rus, Ukrayna ve Danimarkalı turistlerin olduğu grup ile otel yöneticileri arasında sert tartışmala



Arkadaşları ile tatile gelen Oksana Aksoy üç gün için yaklaşık 4 bin TL ödediğini belirterek “Sabah saatlerinde otele vardık ancak odalara alınmadık, saatlerdir burada böyle bekliyoruz, ne olacağı belli değil acenteler bizi otellere götürecek ama nereye nasıl bir yere gideceğimizi bilmiyoruz, paramızı geri ödemelerini istedik, bunu da kabul etmediler, büyük ihtimalle davalık olacağız” dedi.

EKSİK EVRAK NEDENİYLE ÇALIŞAMAYACAĞI BELİRTİLDİ

Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün ÇED raporu olmaması nedeniyle, Bodrum Kaymakamlığı ile Bodrum Belediyesi'nin de eksik evrak nedeniyle mühürleme kararı aldığı ve otel yöneticilerine haftalar önceden müşteri kabul edemeyeceklerine dair tebliğ edilmesine rağmen, otele müşteri kabul edilmesi ile yasal işlem yapıldığı belirtildi.


Geri Dön