03 / 05 / 2024

BİP'ten dev kampanya! iPhone 14 Pro Max hediye edecek!

BİP'ten dev kampanya! iPhone 14 Pro Max hediye edecek!

Yerli iletişim ve yaşam platformu  BiP, ‘Keşfet’ alanından ulaşılabilen servislerden biri olan BiPClub’ta dev kampanya resmen başladı! iPhone 14 Pro Max hediye edilecek! İşte kampanya ayrıntıları...



Yerli iletişim ve yaşam platformu  BiP, ‘Keşfet’ alanından ulaşılabilen servislerden biri olan BiPClub’ta kullanıcılara fayda sağlayacak kampanyalar ve yarışmalara bir yenisini daha eklediğini açıkladı. 

iPhone 14 Pro başlangıç fiyatı 45 bin TL'ye yükseldi! İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesiYapılan açıklamaya göre, BiPClub içerisindeki ödüllü etkinliğe kaydolan kullanıcılara iPhone 14 Pro Max çekiliş hakkı fırsatı sunuluyor.  Platformda aktif olan kullanıcılara yönelik gerçekleştirilen kampanya, 28 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek. BİP platformunun tüm iletişim çözümlerini ve kampanyalarını tek bir uygulamada toplayan BiPClub’ta birçok fırsat sizi bekliyor. 

İşte kampanya ayrıntıları...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön