21 / 05 / 2024

BİP'ten dev kampanya! iPhone 14 Pro Max hediye edecek!

BİP'ten dev kampanya! iPhone 14 Pro Max hediye edecek!

Yerli iletişim ve yaşam platformu  BiP, ‘Keşfet’ alanından ulaşılabilen servislerden biri olan BiPClub’ta dev kampanya resmen başladı! iPhone 14 Pro Max hediye edilecek! İşte kampanya ayrıntıları...



Bip iPhone 14 Pro Max Çekilişi

Çekilişe katılmak ücretsizdir. Çekilişe Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom bireysel aboneleri katılabilir. Akıllı telefonunuzun uygulama mağazasından indirebileceğiniz BİP uygulamasına giriş yapıp Keşfet’teki BİPCLUB kanalının içerisine girip “Çekilişe Katıl” buonuna basarak çekilişe kaydınızı yaptırabilirsiniz. Uygulama üzerinden her bir farklı kişiye göndereceğiniz mesaj size 1 çekiliş hakkı kazandıracaktır. Ne kadar çok farklı kişiye mesaj gönderirseniz o kadar çok çekiliş hakkınız olur. Kampanya süresince katılım hakkı kazanabilmek için her ay “Çekilişe Katıl” butonunun bir kez tıklanması gerekmektedir. İkramiye tesliminde talihlinin hat sahibi olduğuna dair belge ibraz etmesi zorunludur. Katılımcı ve hat sahibi farklı olması halinde katılım kabul edilmeyecektir.

iPhone 14 Pro ''Aldın aldın'' ile A101'de! 16 Kasım 2022 fiyat listesi...Çekilişe Son Katılım Tarihi Ne Zaman?

28 Şubat 2023

Çekiliş Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Çekiliş 10 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olup çekiliş sonucu kazananlar 14 Şubat 2023 tarihinde BeniKazan’da açıklanacaktır. Çekiliş sonuçları açıklandığında bildirim almak istiyorsanız Instagram ya da Telegram hesabımızı takip edebilirsiniz. Kazanan kişilerin sonuçların açıklanmasını takip eden 15 gün içerisinde kimliklerini çekilişi organize eden Hedef Çekiliş firmasına göndermeleri gerekmektedir. Aksi halde hakkı yedek talihliye geçer ve yedek talihli için 15 günlük süre başlar.

Akbank'tan inanılmaz kampanya! O kişilere  28 bin TL'lik iPhone 13 hediye!
Bankalar peş peşe açıkladı! ING, İş Bankası, QNB Finansbank, TEB, Akbank, Halkbank, Vakıfbank...
iPhone 14 Migros Markette! 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön