27 / 04 / 2024

Bir deprem desteği de Disney'den geldi

Bir deprem desteği de Disney'den geldi

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve Türkiye'yi yasa boğan depremlerinin ardından sosyal medyada herhangi bir açıklama yapmadığı için eleştirilen Netflix'in sonradan yaptığı depremzedelere destek paylaşmasıının ardından  Disney Türkiye'den açıklama geldi.



 

Açıklamada, hayır kurumlarına katkı sağlanması için harekete geçildiği belirtildi. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Ülkemizde vuku bulan yıkıcı depremlerin yol açtığı kayıpların derin üzüntüsünü yaşıyoruz. The Walt Disney Company olarak biz de çalışma arkadaşlarımızla beraber  yardım çalışmalarına destek sağlamak sebebiyle ilk andan itibaren alakalı hayır kurumlarına destek olmak için harekete geçtik. “Önümüzdeki günlerde FOX yayınlarımız vesilesi ile da depremzedeler için bir yardım kampanyası planlıyoruz. Depremde yaşamını yitirenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Dayanışma içinde bu zor günleri hep beraber aşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Bir deprem desteği de Disney den geldi

1980'lerden bu yana Disney, tipik olarak aile odaklı markalarıyla ilişkilendirildiğinden daha olgun içeriği pazarlamak için kurumsal bölümler oluşturdu ve satın aldı.

 Şirket, Walt Disney Pictures , Walt Disney Animation Studios , Pixar , Marvel Studios , Lucasfilm , 20th Century Studios , 20th Century Animation ve Searchlight Pictures'ı içeren film stüdyosu bölümü Walt Disney Studios ile tanınır.. Disney'in diğer ana iş birimleri arasında televizyon, yayıncılık, medya akışı, tema parkı tatil köyleri, tüketici ürünleri, yayıncılık ve uluslararası operasyonlar yer alır. Bu bölümler aracılığıyla Disney, ABC yayın ağının sahibi ve işletmecisidir ;
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön