10 / 05 / 2024

Bir deprem desteği de Disney'den geldi

Bir deprem desteği de Disney'den geldi

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve Türkiye'yi yasa boğan depremlerinin ardından sosyal medyada herhangi bir açıklama yapmadığı için eleştirilen Netflix'in sonradan yaptığı depremzedelere destek paylaşmasıının ardından  Disney Türkiye'den açıklama geldi.



Disney Channel , ESPN , Freeform , FX ve National Geographic gibi kablolu televizyon ağları ; yayıncılık, ticaret, müzik ve tiyatro bölümleri; Disney+ , Star+ , ESPN+ , Hulu ve Hotstar gibi doğrudan tüketiciye akış hizmetleri ; VeDisney Parkları, Deneyimleri ve Ürünleri dünya çapında çeşitli tema parklarını, resort otelleri
 ve gemi turlarını içerir.

Bir deprem desteği de Disney den geldi

Disney, dünyanın en büyük ve en tanınmış şirketlerinden biridir ve gelire göre Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük şirketlerin yer aldığı 2022 Fortune 500 listesinde 53. sırada yer almıştır. Şirket, kuruluşundan bu yana 26'sı Walt'a verilen 135 Akademi Ödülü kazandı .


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön