07 / 05 / 2024

Bir ilde daha ekmeğe zam yapıldı!

Bir ilde daha ekmeğe zam yapıldı!

Iğdır’da ekmeğin yeni fiyatı 3 TL oldu. Vatandaşlar zamma tepki gösterirken fırıncılar ise zam oranını az buldu.



Iğdır'da 2,5 TL’ye satılan 200 gram ekmeğe, 50 kuruşluk zam yapıldı. Iğdır’da ekmeğin yeni fiyatı 3 TL oldu. Vatandaşlar zamma tepki gösterirken fırıncılar ise zam oranını az buldu.

Bir ilde daha ekmeğe zam yapıldı!

Zamma ilişkin ANKA’ya konuşan Iğdırlı bir vatandaş, "Ekmeğe yine zam geldi, ne yapacağımız bilmiyoruz” dedi. Ekmek fiyatının daha da artacağını ve düzenleme yapılması gerektiğini söyleyen yurttaş, 5 kişilik ev halkına 8 ekmek aldığını ifade etti. Ekmeği daha önceden 2,5 TL’ye aldıklarını, şimdi 3 lira olduğunu söyleyen yurttaş, “Buğday fiyatı artınca ekmeğe de zam istiyorlar. Elektriğe ve doğal gaza da zam geldi. Buna bir çare bulunması lazım" şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön