30 / 04 / 2024

Bir ilde hem ekmeğe hem de toplu ulaşıma zam!

Bir ilde hem ekmeğe hem de toplu ulaşıma zam!

Akaryakıt fiyatlarına düzenli olarak gelen zamlar birçok sektörde zamma neden oldu. Bir ilde daha ekmek fiyatlarına ve toplu ulaşım ücretlerine zam yapıldı. İşte detaylar...



Elazığ'da 3 TL olan ekmek fiyatı 4 TL olarak belirlendi. Toplu ulaşımda da 4 TL olan tam bilet 6 TL’ye, 3,5 TL olan öğrenci bileti 4,50 TL’ye, taksimetre açılış ücreti ise 12 TL’ye yükseltildi.

Akaryakıt fiyatlarına düzenli olarak gelen zamlar birçok sektörde zamma neden oldu. Ekmek fiyatlarına da birçok şehirde zam yapılmaya başlandı. Bu kapsamda, Elazığ'da ekmek fiyatlarına ve toplu ulaşım ücretlerine zam yapıldı.

Bir ilde hem ekmeğe hem de toplu ulaşıma zam!

EKMEĞE SON ZAM 2 AY ÖNCE  YAPILMIŞTI

Elazığ’da en son 1 Nisan tarihinde ekmeğe zam yapılmıştı. Fırıncılar Odası tarafından alınan kararla, açık ekmek 240 gramdan 200 grama düşürülmüştü ve 3 TL’den satışa çıkarılmıştı. Somun ekmekte ise gramaj değişikliği yapılmamış fakat fiyatı 2,5 TL’den 3 TL’ye çıkarılmıştı.

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre, Fırıncılar Odası tarafından alınan kararla kentte 200 gram açık ekmek satışı 4 TL olarak belirlendi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön