30 / 04 / 2024

Bir ilde hem ekmeğe hem de toplu ulaşıma zam!

Bir ilde hem ekmeğe hem de toplu ulaşıma zam!

Akaryakıt fiyatlarına düzenli olarak gelen zamlar birçok sektörde zamma neden oldu. Bir ilde daha ekmek fiyatlarına ve toplu ulaşım ücretlerine zam yapıldı. İşte detaylar...



TOPLU ULAŞIMA DA ZAM GELDİ!

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman ise toplu ulaşımdaki zam kararını duyurdu. Torama, 4 TL olan tam biletin 6 TL’ye, 3,5 TL olan öğrenci biletinin ise 4,5 TL’ye çıkartıldığını belirtti. Toraman, taksimetre açılışının da 12 TL olacağını duyurdu.

6-7 aydır dünyada ekonomik bir sıkıntı yaşandığını ve akaryakıtlara gelen zamların şoför esnafını zor duruma düşürdüğünü söyleyen Toraman, "Zamlar tüm esnafı etkiliyor ama en fazla ciddi zararı olan kamyon, minibüs, otobüs, toplu taşıma ile alakalı olan esnafımız. Toplu taşımada yeni bir ücret belirledik. Belediyeden de destek istiyoruz, belediye başlamazsa dahi bu tarifeyi önümüzdeki hafta içerisinde makul bir fiyatla başlatacağız" şeklinde konuştu.

İstanbul’da ekmeğe zam geldi mi? Ekmek fiyatı 5 TL mi olacak?

Ekmeğe zam mı geldi? Hangi ilde ekmeğe zam geldi?

Doları nokta atışı bilen Remzi Özdemir bu kez ekmek ve mazot için korkutan rakamı açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön