02 / 05 / 2024

Ekmeğe zam mı geldi? Hangi ilde ekmeğe zam geldi?

Ekmeğe zam mı geldi? Hangi ilde ekmeğe zam geldi?

Ekmek fiyatlarına zam gelip gelmediği vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki ekmeğe zam mı yapıldı? İşte merak edilen detaylar!



Temel gıda maddesi ekmeğe zam yapılıp yapılmadığı sorgulanıyor. Son dönemde gıda maddelerine yapılan pek çok zam yapıldı. Bunlardan her yemeğin yanına yenen ekmekte nasibini aldı. Vatandaşlar ekmeğe yeni bir zammın gelip gelmediğini öğrenmek istiyor. İşte detaylar..

EKMEĞE ZAM GELDİ Mİ?

Iğdır'da ekmeğe zam geldi. 2,5 TL’ye satılan 200 gram ekmeğe, 50 kuruşluk zam yapıldı. Vatandaşlar zamma tepki gösterirken fırıncılar ise zam oranını az bulduklarını söyledi.

Ekmeğe yapılan zam hakkında ANKA’ya konuşan Iğdırlı bir vatandaş, "Ekmeğe yine zam geldi, ne yapacağımız bilmiyoruz” şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön