04 / 05 / 2024

İSPARK ücretlerine zam mı geldi?

İSPARK ücretlerine zam mı geldi?

İSPARK gündemde yer alıyor. Vatandaşlar İSPARK ücretlerine zam mı geldi? sorusunu sormaya başladı. Peki İSPARK ücretlerine zam mı geldi? İşte detaylar!



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İSPARK’a zam yapılıp yapılmadığı araştırılıyor. İSPARK ücretlerine yapılması talep edilen zammın neticesi belli oldu. İşte İSPARK ücretlerine dair merak edilenler…

İSPARK ÜCRETLERİNE ZAM MI YAPILDI?

İSPARK ücretlerine yüzde 25 oranında zam yapıldı. İSPARK ücretleri için talep edilen zam onaylandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. AŞ (İSPARK), otopark ücretlerine yapılan zamla gündeme geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön