05 / 05 / 2024

Bir kenarda eurosu olanlar dikkat! Euro ne kadar oldu? 30 Ağustos 2022 euro kuru

Bir kenarda eurosu olanlar dikkat! Euro ne kadar oldu? 30 Ağustos 2022 euro kuru

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Euro almak ya da bozdurmak isteyenler euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte euro kurunda son dakika gelişmeleri...



PİYASALARDA BU HAFTA

Piyasalarda bu hafta yine kritik gelişmeler takip edilecek. Bugün TÜİK tarafından dış ticaret verileri açıklandı. 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  verilerine göre Temmuz ayında ihracat yüzde 13,4, ithalat verileri ise yüzde 41,4 oranında artış kaydedildi.

Bu hafta takip edilecek diğer bir önemli gelişme ise ABD dış ticaret verileri. 

Öte yandan bugün dolar endeksi 100 dolar seviyesinin üzerine çıkarak 20 yıl aradan sonra rekor kırdı. Dolar endeksinin yükselmesi ile dolar kuru ivme kazandı. 

Elinde euro olanlar acil baksın! Euro 15 gün sonra böyle olacak

Euro kurunda flaş gelişme! Euro bugün ne kadar oldu? İşte son dakika euro kuru

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olan çok acil baksın! Euro/TL kurunda son dakika 29 Ağustos 2022...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön